Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako treba ciju BiH oblijepiti...nije ovo samo u Bihacu, da se razumijemo...nazalost..
Hihihihi ... džaba sve ... lijepi koliko hoćeš ... ništa promijeniti nećeš ... :D Sve je propalo ... i to ti je to ... samo molimo da MMF uplati svoje ... da imamo za hljeba ...
Sta ces oblijepit, javna je tajna da svi zaposlenici u najvecim drzavnim firmama dobijaju posao preko stranaka, tako recimo u Razvojnoj banici svi zaposleni su rodjaci SDP-ovaca i SDA-ovaca, bas kao i na Aerodromu u Sarajevu i na svakom drugom mjestu, al hoces se kladit da ce opet na sledecim izborima SDA i SDP skupi najvise glasova !!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko nema veze, taj je bezveze :D
jbg...tako ti dođe;)
Pa svako u Krajini zna da Lipovača Hamdija zapošljava ljude, a onda raspiše konkurs koji je pogodan samo za njegovog kandidata koji već radi..
U opcini centar sve se unaprjed zna.to tvrde u agencij za drzacnu sluzbu.kako becirevic kaze.
Kod becirevica u opcini centar sw unaprjed zna za koga raspisuje oglas.zadnji je aktuelni za rexepciobera.kosta deswt hiljada i zna sw da ce viti primljen mevludin efendic.nema dzabe.zato becirevic ima kule i eegelu kinja na baricama.sce ce jednog dana iskihati
Palim za Linz jebe mi se za Bosnom :)
pametno .. sretno ! Ne zaboravi da šalješ para !
Uzalud im trud.
Posluka je porata... Pitanje je KOME??? Ako je onima koji vide a nečuju i nečju a vide... Uzalud je.
ukrajina !
Brazil, idemo u Brazil, to je bitno...:DDDDDD Brazil, jedan okret, to su dva reci hop i to su tri tvoje srce, to smo mi Brazil, meni ne treba Brazil dolce vita, ca-ca-ca samo ti, sa tobom ja
Ostaće samo političari i pemzioneri u zemljama brdovitog Balkana. Tužno, pretužno, šta "elita" uradi od naroda.
Bit će bolje...
Nece...
mislio sam se popet na tebe al necu, prenegativna si
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo me zanima šta političari kažu o smanjenju baze za Izbore 2014, jer znam 6 osoba koje su u prethodnih 3 mjeseca makle iz BiH ? Dakle 6 gradjana manje na izborima, pa množi, množi, i množi.. Bit će ona, vidjela sam grad bez ljudi, magistra kako nosa tacnu, i pobjednika kako gubi..
Svi koji čekate rezultate za federalno ministarstvo kulture i sporta, za poziciju stručnog saradnika za bazu mladih i informisanje mladih, da znate da je ta pozicija unaprijed namjenjena Senadu Hadžiću( onom crnom dečku koji dok se čekali nije progovorio niti jedu jedinu riječ- Aka zeleni džemper) tako da se ne nadate ! Pa eto, tako vam je iza onaj konkurs u ministarstvu izbjeglih i raseljenih osoba, Džemail Ćibo je to namjestio za namještenice, pripravnice koje tu rade i za dvoje kojima je štela Adil Osmanović- ministar lično. Znam, i ja tražio štelu i odjeb.... me! ;)
Konkurs u federalnom ministarstvu kulture i sporta, svi koji cekate rezultate za mjesto strucnog saradnika za bazu mladih i informisanje mladih, da znate da je ta pozicija namjestena za Senada Hadžića( to vam je onaj koji je samo šutio- crni dečko u zelenom džemperu) pa vi šutite k'o ovce kad dođete na intervju!
Sve je ovo javna tajna. Znam da je svaki konkurs u Opcini Centar-Sarajevo namjeste. Samo je zalosno sto niko od sluzbi koje su zaduzene da suzbijaju korupciju,mito, nepotizam to ne zele ni da pogledaju, a i sto bi kada je 90% njihovih uposlenika tako dobilo posao. Jos je zalosnije sto kada citam ove komentar shvatim da se stanje nece zadugo promjeniti. Mada kada sve pogledam, nismo mi ni zasluzili bolje.
ma sranje od države