Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je iko nakon drugog svijetskog rata kako u YU tako i BiH bio raseljen izbjeglica 1945-75 ...30 god usporedbe ...!?
Niđe veze samo u Sarajevu 101 porodica u statusu interno raseljenih 30 god od mirovnog sporazuma ,a nekad 1974-79 preko 8 hiljada za pet god samo na Alipašinom polju niklo naselje i useljeno oko 22 hiljade stanovnika...80% donacija u Federacij ,a RS bio pod sankcijama i da nije pokradeno svi u FBiH mogli su dobit nove stanove
Vratiti ove sto su se iz Hrvatske posle oluje naselili u BiH
Sve izbjeglice vratit u njihova mjesta prebivališta 1992 . ovako svako može bit izbjeglica . Pola Goržda živi u SA,Srebrenica,Foča,Višegrad. itd. sad je gotov 2024. ,BiH je država kakva takva..Za tredeset godina ,nismo se pomakli ,bolje reć odmakli .KOJA se lova slila u Bosnu mogli su sve novo napravit. al merhametluk bošnjački i gluma patriotizam. ILI PO NARODNOJ lopovluku kraja nema.BORCI ga popu......DA smo ovoliko imali boraca kolko sad imamo ,bila bi i Srbija naša.
vi ste i zakuhali sada kućice pravite
Ebi me ako se jedna zgrada napravila ili stan kupio. Gdje su ovi milioni otisli bog te pitao.
Jesu napravljene samo si ti stalno pjan
sve eu, nema projekata bogatih arapskih zemalja. kako to... gdje je solidaritet