Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
osnova za sve je, tri puta mjeri a jednom rezi. ovo su ciste lazi. samo pogledajte tekst malo bolje i bice vam sve jasno.
Prema agenciji za statistiku cak 80% rasta u BiH je poteklo iz Federacije BiH a prvenstveno radi infastrukturnih projekata koji se realizuju popot dionica na koridoru 5C, izgradnje saobracajnica u Sarajevu, prevoja Karaula, desetina zgrada u Sarajevo cija vrijednost prelazi 500 miliona KM, Zapadnog ulaza u Tuzlu te, hvala Bogu, znacajnih industrijskih kapaciteta u sirem podrucju Sarajeva, Gorazda, Tuzle, Zenic I Teslica. Bye bye Republika Sumska!
Pucani su nedavno minusi kad sam rekao da ce Bake i Cova nesto da naprave.
MASALA,POSLO NA BOLJE.
Kako se udruzise Ridjokosi i Scepo satro sve krenulo na bolje :))))
Nemojte prenositi Pizdićeve laži bez provjere samo zato jer vam daje pare. Naime JEDINI EKONOMSKI PARAMETAR KOJI RASTE I TO NEKONTROLISANO SU UVOZ I DUGOVI. Izvor: Evropski moinitoring - izvještaj. NAravno evropi je u interesu DA BiH uvozi a Zvizdićvom uvoznom LOBIJU JOŠ VEĆI. Naravno domaća proizvodnja i zapošljavanje su U RASULU. ETo to je jadna i žalosna ali lako provjerljiva istina.
http://www.klix.ba/biznis/preduzeca-iz-oblasti-industrije-u-fbih-u-2014-zabiljezila-gubitak-od-77-miliona-km/151112119
Link evropskog izvještaja sam negdje zagubio. Ali prije nego što sam ga pronašao BAKIR ga je već CITIRAO, a tu izjavu također treba naći i glasi: UVOZ RASTE ; IZVOZ OPADA a pokrivenost uvoza izvozom RASTE. Imsijavao ga je ćini mi imenjak HAdžiomeoivić na svom blogu. NAravno kad mi neko pomene ime Bakir OSPEM se tako da nisma ni Hadžiomerovićev poštovalac :)
Sramota me je gdje zivim,koliko nam dobro ide...
Samo naprijed BOSNO I HERCEGOVINO
ma ko ovo mjeri ? šta li on pije da mi je znat