Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakon o ravnopravnosti spolova nema nikakve veze sa nasiljem u porodici. to su mnogo dublji korjeni. Prvo se mora iskorjeniti određeni primitivizam u BiH po kome je ok da covjek ovako pomalo klepi zenu . .za dobar dan. Znas ko ono kaze, nedavno mene neki covjek savjetuje \" Sine kad ustanes zeni jedan samar opali onako da se nebi Uzoholila\" .. i kada se tako odgajas citavzivot sta ocekujes ? ..
Zakon o ravnopravnosti spolova nam je mrtvo slovo na papiru. Dok narod i narodna vlast ne postanu svjesni koliki ogroman problem je ovaj \"fenomen\" za jedno drustvo, nema pomaka. a za senzibilizaciju sirokih narodnih masa trebaju sredstva. no sta ocekivati od onih koji plackaju invalide, a sebi povecavaju place? od takvih vjerovatno samo: \"neka ih biju, na nisu zasluzile, ne bi\" - FUJ