Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a koji to zločin nije počinjen iz mržnje
Svi mediji samo mržnju i propagiraju, trujete nas negativnostima. Nadam se da će se narod oduprijeti i shvatiti da mržnja u svakom obliku uništava. Stop diskriminaciji po svim osnovama. Ja pojedince isključivo dijelim na ljude i neljude i svako sam bira u koji koš da bude svrstan. Naučite odbaciti sve negativno od sebe :)
Hahaha..što bi moja mama rekla nije svekrva već svekriva :) Šalu na stranu, to je majka čovjeka kojeg neka žena voli i samim tim što se udala za njega, udala se za čitavu porodicu. Ako je momak dobar i majka bi trebala biti duplo bolja. Zato drage moje, dobro pazite čije ćete gene širiti.