Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i šta sad, kod nas je praksa da za organizovani kriminal dobiješ kaznu osam mjeseci uvjetno
Mozda nadju moju fabiu :(.
Koliko je: -izrezanih automobila na autootpadima -kada se vozize po ovim vukoj.ebinama od Sokoca do Širokog Brijega obavezno imate auto ispred kuće i još dva ista za djelove iza kuće -i koliko naših automobila se vozi neregistovano po njihovim selima ! mislite da ih neko provjerava ? :)
haha auuuu smijem se kladiti da u Bakirovoj garazi ima njih 5:))) ili se ono ne bavi vise tim sitnim kriminalom sad voli samo KEŠ iz telecoma:)
ti su meni ukrali auto red bi bio da policija pozove nas kojima je auto ukradeno daih prepoznamo valjda će nekad.
ŠTO NE UHAPSE ONE IZ NOVE BILE KOD TRAVNIKA. SVI ZNAJU ZA NJIH, A NIKO IH NE DIRA.
Odvezoše mi pezejca
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/24328-akciji-Majevica-osam-uhapenih-meu-njima-graniar.html
Meni su maznuli motor ETZ 251, jesul fatali i ove?
sta je u tim kesama? hamburgeri..?
pa hajd, prvi put mu se omaklo, drugi put se zajebao a treći put .... Ako ga puste definitivno će odraditi i četvrto pa s toga stari američki način je najbolja varijanta. Zamisli kako je to, kupiš auto na lizing ili na kredit, plačaš ga minimum 5 godina a dodje Hadžo , odradi ga i proda za duplo manje para a tebi ostaje kredit i naredni period za nešto što je uveliko rastavljeno ili u najboljem slučaju kod drugog vlasnika.
pa 15 vozila zna dnevno nestati u sarajevu...islim svaka cast na hvatanju ali malo je to
kolko me matematika sluzi, pronadjena su 21 vozilo u Srbiji i 15 u BiH, sto daje broj 36 vozila ukradenih od strane osumnjicenih...
da neki dan nisu maznuli auto Dijane Kajmaković nikad ova akcija nebi krenula, ovako se možemo samo nadati da će istrajati do kraja pa će se valjda neko i obradovati ako mu nađu vozilicu, ha ja! _______ Tačno, Dijana ima garažu u mom nizu garažaa, a stotinjak metara od njene zgrade. Lopovi el. brusilicom odrezali vrata i odvukli auto, čini mi se Fabiu, ali nisam siguran. Džaba SIPA-ino obezbjedjenje kada su čuvali stan, a nisu i garažu.
Ako nisu priveli i tuzlanskog kralja automafije,...Piši propalo!
Samo se nadam da im nece dati mjesec dana i free. Sto ih ne daju narodu, skupe 100njak ljudi kojima je auto kraden i uvde ih jednog po jednog. Vjerujem da pravednije nebi moglo biti, a ovi sigurno nebi vise krali
evo lijeva noga da ti ne znas ni kako izgleda golf V