Komšić primio Jonesa
0
"U BiH od prošle godine nema pomaka"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Komsic je stvarno DINGOSPO!!!
PA STO NE DAS OSTAVKU DZAFERE KOMSICU KAD NISI NAPRAVIO NIKAKAV POMAK, NEGO SAMO BRBLJAS BUDALASTINE STO TI TVOJ MENTOR HARIS NAREDI???
VIDI OVOG JADE, TURSKOG SLUGE I SUPKOLISCA. MOGAO SE BIJEDNIK BAREM POCESLJATI KAD VEC IDE PRED KAMERE I PRIMA VISOKE POLITICKE LICNOSTI. ON MOZE NA NEKOG OSTAVIT JAK DOJAM SAMO AKO MU jako STISNE RUKU, NISTA VISE.
On jedini realno kaze da nema koristi od suplje, fiktivnih dogovora i sitnih pomaka, nego da promjenama treba pristupiti aktivno i na vecoj skali. Covjek pravo prica, sto jest, jest.
jooj kako mu je cudno uho. kao upitnik?? i usi su ostale zbunjene ovom situacijom u bih. kad se malo \"dublje\" zagledate i ona zena iza komsica se pomijera. samo gledatje sat ili dva i vidjecte kako pomjera vugla.
Jedini pravi saveznik BiH je tabor americkih demokrata... BiH u EU nema nijednog saveznika, za razliku od Srbije kojoj su naklonjeni Rusija, Grcka, Austrija, Spanija, Francuska...
SARAJEVO - Srđan Dizdarević, predsjedatelj Helsinškoga odbora za ljudska prava BiH, gostujući u nedjelju navečer u programu Televizija \"Alfa\" ponovio je svoju tvrdnju da je glavni bosanskohercegovački grad postao praktično jednonacionalan.
LOL. ZIVIO TITO!!!
Ima pomaka. Pomakeli su sebi plate sa oko 4.000km na oko 7.000 km