Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O Bože!! Nakon ratnog ikara i keksa starog dvadeset godina sad i ovo meso! Pa ljudi moji i još se pitamo odkud ovakve bolešćine što svaki dan i svaki sat nose ljudske živote!!!
hahahahahahaahhaa
ne da vam ništa neće biti ako prestanete u potpunosti jesti meso već ćete i na hranu trošiti neuporedivo manje. think about it ;)
Hoces reci da sirotinja hoda po cevabdzinicama!?
ma samo nek ima mesa bilo ono staro ili svjeze isto je to.krokodil svinja kengur tele pile isto je to.
sta mu fali ako je smrznuto? kad smrznes meso more hiljadu godina
Neka nam samo gosp Mačkić kaže šta on inače jede pošto su vrlo škrti na informacijama. Agencija za hranu bi trebala da se oglašava svaki dan kroz medije...da uči narod i obavještava! A vrlo slabo rade....
Ja jedem mjesecno jednom meso, meni nesmeta ako ima i 50 godina.
A KAKO DA SE ZAŠTITIMO OD OVOGA? da prestanem jest mljeveno meso? super.
e bas mi je drago sto ce se otvorit onaj Halal-park!!!! Nadam se da onda slijede i Halal-cevabdzinice.
@hapa bravo care!!! a mi radimo ovako: kupimo tele, zovnemo mesara i imamo svjeze meso u zamrzivacu..i cevape i slicno kupim kod mesara moga povjerenja :-) pa rostiljam kod kuce..
Jos malo pa ce ispasti da je svionjetina iz Laktasa najkvalitetnije meso na BiH trzistu..
u zelje najbolji cevapi
ma haj boga ti, ako je bosnjak prezivio ikar, prezivice sve
Ovo je opet neka svjetska zavjera belosvetskih moćnika protiv vaskolikog serpskog pučanstva. PS. Cigo pošao u ratu Bosnu i spremio pjesmicu i za četnike i za ustaše ( za muslimane mu ne treba oni su miroljubivi), ,kad neko zavika stoj cigo, a cigo za pjeva ZA DOM SPREMNI, a na to će ovaj ja sam četnik mamu ti ustašku, a cigo će a nisi spreman onda SPREM TE SE SPREM TE .... hahahhahahahahhahahhaha smij se ili hapsim...