Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Kreso Pozdravi mamu Znat će ona ko je
nek se bosnje ukljuce u kampanju i nek uce jezik, nema vise smisla koristiti tudji a zvati ga nekakvim bosanskim. ja mislim da Sejdo nece imat nista protiv jer su potpuno isti ko i oni.
ok imas pravo na to a sejdicu dali je to uradjeno npr u engleskoj, svedskoj, francuskoj, spaniji, nacistickoj srbiji, sloveniji itd?njemackoj? jos da e podsjetim kako tretiraju u madjarskoj i rumuniji romsku populaciju? u bosni i hercegovini, makedoniji i kosovu sigurno su romi najvise oduvijek imali prava i demokracije!
Inače to im je osnovni problem...