Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dočiće vrijeme da se shvati da BiH može da uzgaja i izvozi ne samo prepelice i prepeličja jaja, nego i čajeve, eno hercegovci udarili u smilje, da ne govorimo o ribogojstvu, izvozu flaširane vode, mesu uzgojenom na Vlašiću i Bjelašnici. Treba još dosta godina da prođe da se shvati da je jedina šansa BiH na tržištu EU zdrava hrana, odnosno razvoj domaće poljoprivrede, stočarstva, peradarstva i ribogojstva te seoskog, zimskog i rafting turizma.
Sad će raja reć "KO JE KRIV PREPELICAMA, ŠTO LETE GDJE IM NIJE MJESTO" umjesto da okrive nebrigu države i njenih pod-jedinica.