Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze brakedance ima sa kontracepcijom ?
pa sta ce im zastita kad se svakako ne zegaju
ebo zastitu. nema nista ljepse od nenajavljene bebice :))
ahhhaaaaaaaaa... znaci plesom protiv trudnoce i spolnih bolesti, a joj kako se prije toga nismo sjetili, znaci pleses i onda sigurno neces fasovat nista: jesu li nam to htjeli reci? hehehehehehehehh
Znao sam,komentatori sve neki j*bachi teski
ma je.bo kondom, prije bi dr.ko nego ebavo sa kondom!
ma je.bo kondom, price bi dr.ko nego ebavo sa kondom!
Nema nista prljavije od cura iz Bosne...oni ne peru svoje rupe redovno.
U Bosni zaista ima malo j.e.b.a.c.i.n.e 99% mladih uglavnom diraju svoje spolne organe....nema tu seksa ni izblizu.
Muškarac je odgovoran za nošenje kondoma i zaštitu od bolesti / trudnoće, a bogami je žena kriva ako mu dopusti da i bez kondoma odrade posao pa se nešto desi. Svaki ćeif ima svoju cijenu, samo pitnje jesmo li i koliko spremni platiti (ovo naravno prvenstveno važi za ove kraće i slobodnije veze, koje ja inače ne upražnjavam nit\' podržavam)
hebo kondom ja mu kroz noge probacivo!
mi ne jedemo onu sinteticko plasticnu hranu iz EU pa se ne mozemo zarazit..a ja svakako progutam prezervativ prije odnosa da me zastiti.
Nase djevojke su stvarno p.i.c.ke... pa dajte malo, svoji smo, nije vam od zlata.. ko ce vas g.u.zit ako mi necemo... :(
lijepi oral; sigurno je, i osjecaj kad ga dajes - neprocijenjiv;-)
Znaci samo djevojke prenose bolesti jel\'? A ko je drugi kriv za to sto se ne koriste kondomi nego muskarci! Procitaj samo sto sve pisu ovdje iznad. I ako te djevojke imaju spolnu bolest, opet su je dobile od muskarca pametnjakovica koji kad ode na odmor svaku vecer provodi bez zastite sa nekom drugom Poljakinjom, Cehinjom, Srpkinjom....a kad se vrati kuci djeli darove nasim djevojkama. Kakve da su god nase djevojke, zlatne su kakvi su nasi muskarci! Cast izuzetcima. Ako nesto fasujete sami ste krivi!
a ostalih 57% nikako nema odnos :D
Meni mama jednostavno ne dozvoljava da stavim kurton. Kaže da voli da osjeti kako šeta kožica.