Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle vam pravo da poklanjate sutorinu... jebem vam pleme nije vasa nego NASA
Komunisicke granice nisu relevantne. Sve su vjestacke tako da i to sa sutorinom bice kako jevropa kaze
U republici od 1.6 miliona dusa dovoljno je cirka 300 000 glasova za izbore a tek u crnoj gori od pola miliona netreba ni 100 000 to nije nista za milinu masineriju.
Crnadak? Kao i Djuro Pucar, dajte im jos teritorije, dobices novi Audi!
Veća prekrajanja granica nisu ni bila moguća,sve države bivše SFRJ su potpisale dokument koji se zove zaključci Badinterove komisije koji jamči svim državama bivše države granice koje su imale u kao federalne jedinice SFRJ u trenutku međunarodnog priznanja . Sutorina je u trenutku međunarodnog priznanja bila u granicama CG i tu priča završava. Svi koji su napaljivali narod sa mogućnošću da to opet postane BiH su to dobro znali. Ako treba tražiti krivca za to što Sutorina nije u BiH ,treba ga tražiti u političkim prekrajanjima za vrijeme bratstva i jedinstva . Druga stvar koju čitam je da kad BiH i CG uđu u EU više neće biti granica i neće biti bitno,što je glupost,ovdje se ne radi samo o Sutorini,radi se o morskom dobru koje ide uz taj teritorij i od toga će jedino koristi imati CG i to je velika šteta za BiH.
Ovi što plaču za Sutorinom u životu nisu bili tamo, a siguran sam da za nju nisu ni znali dok se nisu počeli javljani oni mr. dr .prof da mudruju. Kad je Badinterova komisija donijela odluku o granicama niko se nije javljao, tada je to odgovaralo. Što ne tražite i Herceg Novi?
Vucic i Rama izgleda ne mogu vise jedan bez drugog
dobra ograda - dobri susjedi
Ja mislio da su ovo sve samostalne države a one izgleda, da su još pod konrolom Austrougarske
Ponovo pod kontrolom austrougarske. Ali eto misle da su neovise i medjunarodno priznate
Ponovo su pod kontrolom rajha. Samo sto su neovisne sad isto kao sto je NDH bila neovisna
mahmutjahačić na aparatima ... al za prave ... baš se nad'o deviznim dnevnicama
Kako su se svi oni šupci što su u zadatak dobili širenje mržnje i traženje Sutorine natrag ušutili. Tiha strana diplomacija učinila svoje, politički mentori naredili aparatčicima da šute i evo miline, jedini koji se oglasio zadnjih dana bio je onaj bivši reis, ali je on na izborima već pokazao koliko je ljudima stalo do njegovog mišljena. Sa Crnom Gorom riješismo granicu, još i sa Srbijom i Hrvatskom one male detalje dotjerati.
Sta je za Sutorinu?
vjeruj mi da se od samog pocetka znalo da od toga nema nista....samo se par ljudi htjelo pokazati u javnosti..
mogli su na havajima potpisat to!!!! blizu im Bec. jedino da ko od potpisnika ne skoluje dijete tu.