Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danica Drašković, žena Vuka Draškovića: Ratovali smo dosta. Išli smo u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, pa najzad na Kosovo. I šta smo uradili? Poraženi svuda, isterani smo iz Slovenije, Hrvatske, iz Bosne i naravno i sa Kosova. Ostavili smo krvave zločinačke tragove za sobom koji se sada otkrivaju po Haškom tribunalu, na suđenjima našim političkim i vojnim komandantima. I šta sad? Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali, palili, rušili, silovali. Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide. Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci.. .
čim govore istinu to vama ne paše hehehhe cigani
aha, malo sutra
idiotluk. vlada srbije treba da se sastaje sa vladom drzave a ne entiteta. ovo nije u skladu sa daytonom.
bosnjaci...nema potrebe da se brinete...ovakava sjednica ce biti odrzana uskoro i u sarajevu....to jest doci ce mali sloba da vam izda naredbe sta dalje ciniti i kako se ponasati :))))
skup nesposobnih i potkupljivih ljudi, izdajnika srbije i interesa srpskog naroda, oni su sposobni samo pronaći rješenje kad treba nešto prodati, pa se dogovaraju oko tala. gubljenje vremena i novaca, sve će to srpski narod platiti na svojoj koži.
pametno zboris oko svega i uzduz i poprijeko,masino =))
plase se da ih neko ne prisluskuje na telefonima i skype-ovima.
Sto vise Vlada RS ugovara poslove i saradnju sa beogradjanima, to narod manjeg entiteta sve gladniji i ocajniji!!! Aferim.
Srbija, nedosanjani san RS-a.
Zajednicka drzava,zajednicka zastava,zajednicka vlada
Lepo!
Svetosavski Romi nastavljaju gdje su stali. A dobro, kad tad ce se ovo rjesavati na megdanu.
smješniji od tih ste samo vi koji zazivate megdane s njima, kao poderat ćete ih za tri dana, a dok nije hv ušla u bih, niste im uzeli ni omanju mahalu, nepotrebno je potcjenjivati se, ali precjenjivati se, to je opasno, uzgred više vam ni zaleđe nije ni najmanje naklonjeno....
najsmjesniji ste vas dvojica...kakvi megdani,kako zaledje :)))))
zaostali ljudi, zar danas u vrijeme internet tehnologije, u vrijeme skyp-a, videokonferencija, ima potrebe putovati i trošiti novac poreznih obveznika. ne dvojim da rs i srbija, imaju pravo održavati ovakve sjednice, sukladno specijalnim vezama koje im garantira daytonski sporazum, ali ovo je u principu politički marketing koji šalje određene poruke, a u principu samo troši sredstva i ne donosi nikakve pomake u kvaliteti života kako građana srbije tako ni rs-e.
bas suprotno to je isto kao da bi u mostaru dosao hrvatska vlada i raspravljala o Herceg Bosni..ili da na sandzak ode vlada iz BiH..!
kad bi neko postavio granicu na rijeci Drini odnijela bi rijeka Drina i njega i građevinu Teci Drino, teci al' pomozi srpskoj djeci da mostove grade svoje da se srpske zemlje spoje