Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 cm pa nije to sad nešto puno uglavnom neka normalna Bosanska zima. U mom gradu je isto oko 30 cm pa su se ovi naši komunalci izborili s time a oni i nije baš da su uvijek na visini zadatka, glave saobraćajnice su slobodne, prije sat-dva počeli su i trotoare da čiste znači može se bez problema hodat i voziti ali 1 m je već druga priča prije svega što izgleda u Sar.ne prestaje da pada znači očisti glavnu saobraćajnicu i za 20 min. opet napadalo i tako stalno u krug
cuvaj se banja luko...
Sve im bolje funkcionira, cak i gradske komunalne sluzbe.
pa u sarajevu je 6 x vise palo :)
Njima dobro kako je u Sa! Il\' je nas Rad zeznuo s ciscenjem..
Ovo je malo koliko je pao u glavnom gradu!
REPUBLIKA SRPSKA NIKAD NECE BITI TURSKA !!!
Sumska dismr.. Nego,da hoce sad ona pas.cad sva po.cr.kat od gladi i zime bogdom, makar bi onda snijeg donio neko dobro..