Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tresu gace srbima i Hrvatima u Bosni i Hercegovin Masallna ima vise Muslimanam bice na ako bogda jos vise necet nista postici.
hahahahahahahahahahhahaaha vid ih matere ti, ko oni važni a niko ih ozbiljno ne shvata
možda gledaju utakmicu pa nisu došli
Vlah dismr ko poljska hala
E nije im lako i nedjeljom rade kakvi privatnici...
Prvi puta nakon 150 godina: Efendija Zukrlić obrazuje srpsku djecu !! Nije lako danas biti ni Srbin, a ni dijete, jer opasnosti vrebaju sa svih strana ! Eto šta bi bilo da nema Mileta da štiti Srbina i Srpsku ? Erdogan bi se naturio. :) Ili još gore EU !! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/33815/zastupnica_jerkov_pisala_zukorlicu_ti_ces_da_nam_obrazujes_decu_lazove.html
@kuga zukorlic je interesdzija.. hoce svoj fakultet da legalizuje ;) zato i hoce da se uvali u obrazovanje
A gdje mu je ono kopile Vlajki da pise rezoluciju.