Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo izvorni znaci genocidaski SDS?
sds Niko Korleone baa Iz ove stalne priče iz manjeg BH entiteta o nadelžnostima se može jasno zaključiti da Država Bosna i hercegovina jača na uštrb nametnutih entiteta,od kojih je jedan tzv.PC nastao na genocidu,etničkim čišćenjem,masovnim zločinima,logori,urbicid.....(28 šlepera dokumentacije u Hagu)
fasizam cvjeta na okupiranoj teritoriji ...
@Ресурекшн_9 ma jado mozes ti reci i da je marsovski svi vide ciji i ko je
@Ресурекшн_9 pa jeste 6 ljudi zaludjenih glupostima ... nego koliko ono vasih " 'eroja" truhne po zatvorima? koliko ih se jos krije po misjim rupama? hehehehe sine balavi pojma ti nemas izgleda. samo jos jedno pitanje: ko je raspisao te potjernice?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radi svoji kriminalnih stvari i drugih loših rezultata, a računajući, da bi slabo prošao na sljedečim izborima, Dodik se je ozbiljno uspaničio, i da bi satanizirao Savez za promjene, evo osniva još jedan SDS, da bi i na taj način pokupio nešto glasova od neobaviještenih birača.
Ovo neka pedofilska stranka.. Sve neke olinjale starkelje i mlade koke zeljne karijere...
Jbe lud zbunjena 20046 epizoda
Daj boze da svi pocnu trositi pamet na zaposljavanju i poboljsanju zivota ljudi,a stranaka ima ko govana ,samo su nas neke vise neke manje zavile u crno po svim pitanjima.
Treba formirati izvornu SDA i smijeniti kakira..
Ima takvih nazadnih i ofucanih stranaka, sa kojim nikakvog napredka neće biti, a da narod zamlačuju o srpstvu i muslimanstvu, a zar narod ne vidi dalje od nosa pa da se okrene u svijetskom pravcu i i pravcu ujedinjenja Jugoslavije i pravcu razuma.
Ja ću osnovati stranku Bošnjački nacionalni front/BNF. Izetbegović je obećao 100 hiljada radnih mjesta za 300 hiljada glasova. Ja za 300 hiljada glasova obećavam hapšenje Izetbegovića, Radončića i ostalih ratnih profitera, a njihova nelegalno stečena imovina će završiti kao investicija u vogošćanskom Pretisu, Agrokomercu i ostalim fabrikama. Namjenska industrija je prioritet broj 1.
Šta se čeka sa izvorna SDA ? iSDA !! APPLER na haparatima !
Dodikov i Grigorijev izvorni SDS ! Skraćeno DISDS.
Ovo je SNSD 2......idu izbori a krmoglavi nije siguran u sebe pa sad osniva jos jednu stranku da moze osnovati vladu
Dodik pocasni predsjednik. A nasa politika je bas bez ideja. Prvo papci pa sad ovo, kad su to nase strnje prosle
Po receptu HDZa 90ke :D Ali ovaj put skuvano u kuhinji Milorada Dodika, s ciljem slabljenja SDSa obicnog...
Znaci srpski ekvivalent nacisticke partije...bra'o.