Vrijedan 17 miliona KM
0
U Banjaluci otvoren olimpijski bazen
Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cija je reprezentacija visestruki evropski i svjetski prvak u vatrpolu? Bosnjo?
eh kad je Lukavac imao olimpijski bazen
Pogušili se da bog da...
bolji SAMIHIN hehe
Bosnjaci pisu Banjaluka a anamooni Banja Luka. Sve u dure ali zasto onda nije Beo Grad vec Beograd. To je ozrensko-romanijski pravopis, ja bih rekao. Sto se tice bazena nemam sta reci osim jeb* bazen!
pa gdje može jedan bazen koštati 17 miliona maraka? Ne budute naivni, to je čisto pranje novca kao i sve investicije dodika kojem je i ovaj put koji milion ostao u džepu.
Eh, sta ce im bazen, ubrzo ce se to zatvoriti.....srbi nevole da se kupaju u kadi a kamoli u bazenu.....steta samo para....
SVAKA CAST SEHER BAJNOJ LUCI OVO JE DOBRO ZA SPORT U BAJNOJ LUCI I U CJELOJ BOSNI I HERCEGOVINI !!! BiH4EVER
i nazivate se novinarima... \"u Banjaluci\" - u Banjoj Luci Brisite tu sramotu ccc
sa cijim je parama ovaj bazen napraviti i ko moze da ga upotrebljeva?
Neka su napravili. U sta baliye ulazu novac ? U nove TV servise, u nove djamije u nove objekte iz kojih dolaze negativne vijesti kako bi narod drzali zatucanim. Da su stedili 7 godina po 5 miliona mogli su ostvariti 35 miliona i napraviti jedan pravi nogometni stadion sa kapacitetom 40 000 gledalaca na kojoj bi igrala selekcija reprezentacije. Ali jok treba udomiti domacina nezavisne TV i njegovu zenu. Svaka njima cast ali to ne ide tako. Ljudi vide korupciju a najvise ljude boli kada korupcija dolazi od tzv anti-nacionalnih stranki. E zbog takvih stranki koje u pridjevu za nacionalizam imaju anti, ja licno sam nacionalista. nemojte nas lagat bando crvena, jer laganjem necete dobiti vec izgubiti sve sto vam nacional-vjerske stranke poklone.
ja bi da cestitam metaliki, jer metalika je moj dobar drugar
Kad flautam, više mi odgovara zadnjenepčano, nego prdnjenepčano, iako je teže. A znam i bez ruku, nećete vjerovati.
Od svih padeža nekako mi najdraži instrumental, a od duvačkih instrumenata flauta, mada sam dobra i na fruli.
ako bog da za 10tak godina banja luka ce biti muslimanski grad, hvala dodiku sto gradi te bazene koristit cemo ga za uzimanje avdesta... vi igrajte ligu u srbiji od sutra odma krenite, to ce biti samo prve godine vec naredne ce te igrati u drugoj ligi srbije, jer ste loshi u pichku materinu...