Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi radili posteno pustite ih cc eto kakva smo mi drzava kada nama dilere zatvaraju sta ocekivati sutra da hvataju kriminalce ubice mislim stvarno haha
Kirbaš ba legalizuj šilju šta ti fali dati raji da uživa u bilju..
Toliko se bijelog i boba dila, da ovi po zelenom udaraju. Valjda je isplativije hemiju prodavati, kao farmaceuti, imaš stalne mušterije, plačaš danak vlastima (naravno pojedincima) i fino posluješ.
kad ja dođem na vlast prvo što ću uraditi legalizovati marihuanu i to u rekreativne svrhe...
Meni samo nije jasno kako to da policija tako malo zna o kanabisu? Prvo kako su ustanovili da je riješ o skanku (skunk) kada je to samo jedna (kojih opet zavisno od križanja ima nekoliko, skunk1, ch. skunk, early skunk...) od mnogobrojnih sorti kanabisa. Mogli su reći da su reći da je oduzeto i 11 kilograma White Widow.
metoda : odokativna ... kao i u svemu ostalom ...
@Bug3108 Čemu to pitanje??? Neka tvoja analogija zato što znam mnogo o kanabisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
digitalne vage ? što niste odmah oduzeli i štokove od vrata iz sobe
stop ... izjednačavanju marihuane sa žutim i bijelim
@PierreSimonLaplace sjedi jedan ... za kraj godine
@PierreSimonLaplace vjerovatno si iskusniji od mene ... :-))) ... mene su na vrijeme naučili da : "ne valja ni začina preko načina" ... stara narodna ... da si se držao nje i trave ...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dobra hedovina...