Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve komedija, policij svaka cast a sudovi su korumpirani jajvise, najslabija karika BiH drustva
Das Auto.
Sto bezze hapsite ljude kad ce te ih svakako pustiti za heftu.
Svako vozilo ukradeno neko od policije zna,ali nece da rade svoj posao,tuzilastvo i sudstvo jos su gori,tesko narodu,obicnom...
sta radite bezveze, dangubite, sijela pravite, hapsite postene ljude HAHAHAHAHHAHA nema pecata
Ja ne zelim da budem amoninan ja zelim da budem piloooot razumjes to ti mene aaaaaaahhhhaaaaaaa
Pitam se (naivno), da li ćemo ikad dočekati dan kada će SIPA združenim snagama sa svim policijskim agencijama u BiH, početi provoditi akcije: POLJINE, BARE, TWIST, LAKTAŠI, itd. To bi bile prave akcije, a ne nekakvi golfovi dvice i ostale trice. Dok se ove gornje akcije ne dese nema nama napretka još 100 godina.
tooooooooooooooooooooooooooooo -http://www.bh-index.com/vladimir-putin-dolazi-u-sarajevo/
Uhapsite sudije.
ja vozim dvicu golfa je li to znači da sam apšen
Pustite vi njih odmah, kao što i ostale puštaju.
Za koliko dana ih puštaju?
Čitajući sada kako kriminalce hapsite, pa puštate, najbolje bi bilo da tu drogu i oružje podjelite razočaranom narodu da se malo upuca, a njih držite dva-tri dana i pustite. Ko će to nahraniti?
odlicno, a sad je red na sud da ih odmah oslobodi.
a ja akcije nigdje golfa.................
Jel' dizel?