Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.sarajevo365.com
U srednješkolskom obrazovanju radnici još nisu primili februarske plaće, hoče da im zdipe jednu plaću isto ko i penzionerima rada što hoće da smanje penzije radi 9.000 novih vojnih zahtjeva za penzije. Neće to tako ići, nema smanjenja starosnih penzija... A ove za gradonačelnike treba sve odreda rastjerati sve je to nehljeb i guzar... ma ko su više i oni...
sve sami licemjeri, ova zemlja je puna licemjera, poštene i pravedne možeš na prste izbrojati
Taj kamocaj je jedno obicno nepismeno sdp potrkalo. Gradonacelnik i njegovi pomocnici trebaju da budu mladi i neoptereceni ljudi. Glavni uslov bi morao biti NEPRIPADANJE niti jednoj stranci. Iskustvo osim poznavanja stranih jezika potpuno nebitno. Svaki bratski grad, a sarajevo ih ima dosta po svijetu, bit ce vise nego sretan da posalje svoje ljude koji ce im prenijeti svoje iskustvo o organizaciji, unapredjivanju i vodjenju daleko zahtjevnijih metropola. Pedantan, pametan, sa dobrim poznavanjem engleskod ili njemackog jezika je pun pogodak. Stranke-propast
halo ba, oće li ovi genocidni znat da pročita ,nije 17 sati nego 17 časova ....
koja je ovo smijurija od drzave
zapalite kamocajia i suknuce bijeli dim iz sulunara, pa ce grad konacno odahnuti...
Pusti ba gradonacelnika, ko to nesta mijenja... Mene vise brinu lav i lavica u pionirskoj, nesto se tu sprema. Cak ni komentari nisu dozvoljeni! Zna se za sta se lavovi u sarajevu koriste, nisu srbi vise naivni kao devedesetih, neceta nasu nejac vecerati!
odjebite sa vašim prljavim igrama bez granica
Ovih četvero kandidata koji su dosad bili u igri savršeno se uklapaju u jednu narodnu izreku, smišljenu još u vrijeme vladavine Osmanlija. Poslovica završava sa "...gori od Turčina". To su im ujedno i jedine vrline koje imaju.
@ @ Pilat hebao te tvoj vladika kacavenda srbin genocidas - ped.ofil u tvoju vec razvaljenu i smr.dljivu bulju !
JOJ ŠTA NAM RADE, JOJ ŠTA NAM RADE... DUŠU NAM VADE... DUŠU NAM VADE....... RASPAD SISTEMA !!!
Genocidni srpski isprdak SDP-a je ZAJEDNO sa lagumdzijom, beh.menom i SDP, ZATVORIO VRATA Zemaljskog Muzeja i Nacionalne Galerije ko i fondacije Ars Aevi u Sarajevu ! ETO KOLIKO JE SDP moderan, patriota, prosvijetljen, i bogat kulturom ! DODATI takodje da VEC DRUGU godinu SDP i lagumdzija je dao vise BUDZETA entitetima od DRZAVE, PAMETNOM DOVOLJNO ZNATI CIJI JE LAGUMDZIJA I SDP ! SDP je srpski demon protektorat LAGUMDZIJE NA CELU !!
Ostala ti pegla uključena , idi brzzzzooooo !!!
ZNACI da je Bosnjacima ZABRANJENO da se kandiduju za Gradonacelnika Grada GDJE IH JE 95% gradjana, GDJE JE OVDJE DEMOKRACIJA, OVO JE CISTA DIKTATURA, DISKRIMINACIJA, RASIZAM, APARTHEID, TOTALITARIZAM i FASIZAM EU-e , neprijatelja i izdajica RBIH-e i Bosnjaka ! Eto Bosnjaci na NA KOJI STEPEN ugrozenih, nepostojecih, u.bijanih i NEVAZECIH vas je DOVALA TA EU-a sa genocidasima srbima, izdajicama i neprijateljima Bosne i Bosnjaka da VI BOSNJACI NE SMIJETE BITI NI KANDIDAT GLAVNOG GRADA Bosne u kojem vas je 95% !? Pa ta Eu-a je takodje ko i genocidasi srbi u.bila 12 000 gradajana Sarajeva, drzala 4 godine Sarajevo svi znamo u kakvom opkoljenom terorisanju i svakodnevnom ub.ijanju sarajlija. U kojem glavnom gradu clanica EU-e GRADONACELNICI SU MU.SLIMANI, HINDUSI, AFRIKANCI, KINEZI, BOSNJACI, KURDI itd ! Kad u glavnim gradovima EU-e Muslimani budu gradonacelnici ONDA nek DODJE TA GENOCIDNA I FASISTICKA EU-a davati LEKCIJE o demokraciji , OVAKO SAMO MOGU P.RDITI !