Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesvakidasnje pismen, odmjeren i informativan clanak. Klix, cestitam!
grade, vjerujmo Sarajevu, oni tvrde da i danas ne postojimo :-)))
@grad na drini: Meni je iskreno tebe zao, kako si uspio zakljuciti da su taj manastir Srbi izgradili kada fino pise: "manastir Tvrdoš su podigli vizantijski car Konstantin i njegova majka carica Jelena u 4. stoljeću."? Sad ces mi vjerovatno reci da su i oni rimski carevi koji su rodjeni na teritoriji danasnje Srbije bili Srbi, je li tako? Srbi imaju veze sa Bizantincima koliko i Makedonci sa Aleksandrom Velikim, zato ti je bolje da se poklopis i da se hvatas knjige. Mora da je u pitanju jos jedna, brilijantna Dereticeva hipoteza na djelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Tako brate, jedan pravi članak. Dosta voše Dodika i ostalih. Više vrijedi jedna butelja ovog vina od svih " vlastodržaca i parlamentaraca " ove države. A imamo ih 518 ( pet stotina i osamnaest ??? )..
Nenadmasna i nikada prevazidjena komedija iz vise dijelova, koja zasluzuje da je vidi svo stanovnistvo Zemlje, pa je treba predstaviti i na najvecim filmskim festivalima, smijeh do suza zagarontavan: https://www.youtube.com/user/JOVANDERETIC/videos P.S. Zapravo, jedino bi ovo mogao biti jedini pravi, srpski kandidat za Oskara, jer su se svi ostali pokusaji do sada pokazali bezuspjesnima. :-) Uzivajte. :-)
Da sumiramo, za ove sto se loze ko bolidi i vjeruju da Bizantija nije nikada postojala, valjda na temelju nepostojecih dokaza, pa tako misle i da su Srbi starosjedioci Balkana i sve to zahvaljujuci Dereticevim poucnim predavanjima, pa tako misle i da su Srbi izgradili ovaj manastir. Srbi su nebeski narod i bili su na Zemlji prije ameba, jer ko bi inace krstio amebe. Cuvena postojbina Srba je Mezopotamija, pa su se onda rasirili svijetom, pa su tako jedni sa svojim brodovima sa koznim jedrima otkrili Ameriku i tamo se naselili, jel tako? Ne znam samo kako se Srbi nigdje ne spominju u Bibliji, ni u jednoj verziji pa ni u pravoslavnoj, ako su vec nebeski narod, jer ne smijemo zaboraviti da je Isus bio Srbin. To su samo neke od Dereticevih izvala, kojima ocigledno vecina Srba slijepo vjeruje, a evo i linka za iste: https://www.youtube.com/user/JOVANDERETIC/videos Koji god clip izaberete necete se pokajati, smijeh do suza je zagarantovan i ne zaboravite link podijeliti sa drugima! :-)
Da sumiramo, za ove sto se loze ko bolidi i vjeruju da Bizantija nije nikada postojala, valjda na temelju nepostojecih dokaza, pa tako misle i da su Srbi starosjedioci Balkana i sve to zahvaljujuci Dereticevim poucnim predavanjima, pa tako misle i da su Srbi izgradili ovaj manastir. Srbi su nebeski narod i bili su na Zemlji prije ameba, jer ko bi inace krstio amebe. Cuvena postojbina Srba je Mezopotamija, pa su se onda rasirili svijetom, pa su tako jedni sa svojim brodovima sa koznim jedrima otkrili Ameriku i tamo se naselili, jel tako? Ne znam samo kako se Srbi nigdje ne spominju u Bibliji, ni u jednoj verziji pa ni u pravoslavnoj, ako su vec nebeski narod, jer ne smijemo zaboraviti da je Isus bio Srbin. To su samo neke od Dereticevih izvala, kojima ocigledno vecina Srba slijepo vjeruje, a evo i linka za iste: https://www.youtube.com/user/JOVANDERETIC/videos Koji god clip izaberete necete se pokajati, smijeh do suza je zagarantovan i ne zaboravite link podijeliti i drugima!
oh... moja omiljena tvrdoska vina mmmmm vrhunska su!
Ovo se treba srusit i podici Dzamiju na tom Mjestu. Bosna je Muslimanska Allahu Ekber
hahahahah luna :*
Predobro!
ocekivano! serijatovci i velikosrbi i vjecni hrvati pocinju o historiji covjecanstva a sam clanak o sebi dovoljno govori: Bosna nam lijepa i Hercegovina. Ja sam uvijek bio za flasu (ne casu) vina i naravno da cu posjetiti ovaj manastir (bosanac/musliman) prvom prilikom jer realno prvi put cujem. Nacionalizam nam je skoro dosao glave a i dalje se busamo u prsa istom temom...jadno
"viseje glupost pobila ljudi negonacionalizam" ti bi majstore vec davno trebao biti mrtav, ljude zadojene kao ti treba izbrisati sa planete, zagadjujete okolinu svojom bolescugom
Bošnje u posjeti korjenima.
Tu nastade ona stara: Vino piju nane age Sarajlije☺
Svaka cast Klixu za ovakave clanke Manastir Tvrdos i Isa-beg hamam, ali ste upropastili trud sa pustanjem komentara. Na zalost, tad se najvise ispolji netrpeljivost i mrznja pojedinih komentatora.
Evo sad 300 minusa vise i dalje raste,haha koji kralj.Mora da si posvetio cijeli dan meni.
Nekom sam ozbiljno povrijedio osjecaje hahaha.Dao mi 1000 minusa xD
Prelijepo
Kako si mi Herceg-Bosno, Zumbul cvijeće moje rosno Srce kuca za te preponosno Svu si radost meni dala Ljubav, sreću, sa oltara Herceg-Bosno pjesmo od Mostara
Nisam ti ni pročitao to sranje što pišeš. Najdosadniji si od sve djece, razligu.
Kako to??? Mletci da dižu u zrak????? Pa zar nisu oni oslobodioci od Turaka i okupacije...jaojaojaojaojao....