Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamere odavno postoje i na Vlasicu i na Jahorini i na Bjelasnici,a ovi na sa-x samo popunjavaju stranicu vijestima,a nije bitno jel to nesto novo ili..
ma kod nas je sve naopako
Kamera na Bjelasnica.ba je \"u konstrukciji\" jos od novembra, i ista NE FUNKCIONISE! A ko se iole razumije u skijanje, podatke o stanju na stazama kao i izvjestaje gleda na www.bhski.ba.
To je stvarnojos jedan u nizu glupih poteza. Kao prvo, na Jahorini vec postoje tri web kamere (dvije na stranici www.jahorina.org, a jedna (najbolja) na stranici www.go2jahorina.com. A BH Telecom ima kamere na Igmanu i Bjelasnici, ali pazite sad, ne mogu se naci na internetu, vec iskljucivo pravo na sliku sa tih kamera ima TV SA! PA ti ljudi koji rade tamo valjda misle da cemo mi skijasi cekati da nam oni puste sliku sa planine kako bi se odluciliu na odlazak!? I sad, umjesto da omoguce svima da preko interneta vide stanje na Igmanu i Bjelasnici, oni uvode kameru na Jahorini! Ocekuju valjda da ja, pored 3 kamere na Jahorini, cekam i gledam TV SA i nadam se da ce se oni smilovati i pustiti signal. Smijurija.
Pa ova opcija odavno postoji što se tice Bjelašnice i Igmana, dobro je i da istu instaliraju na Jahorinu.... A koga zanima kako je stanje na planini (Bjelasnici) moze vidjeti na www.bjelasnica.ba
Meni se svidja ova gore fotografija!
A ŠTO BAŠ SA JAHORINE, NABIJAJ TE VI PARE DODIGU U DŽEP, ŠTO NIJE PRVO BJELAŠNICA, BRAVO OKERIĆU, ZLATARU I ŠARIĆU.
super....samo ne znam sta nam je ovoliko trebalo
eto ko nema para moze gledat, hvala gradonacelnice