Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST!!!
Zamka popisa stanovništa za stanovnike muslimanske vjere: Onaj tko na pitanje o nacionalnosti odgovori da je \"musliman\", \"musliman-Bošnjak\", \"Bosanac\", \"Bošnjak\" ili \"Bosanac-musliman\", bit će evidentiran kao \"smeće\". Dakle, na pitanje o nacionalnosti treba se izjasniti kao - HRVAT, kao u doba poglavnika. Jezik naš je - HRVATSKI JEZIK, a ne srpski ili bosanski. I, naravno, vjera - ISLAM. O ovome treba dobro povesti računa da ne bismo nakon popisa stanovništva postali smeće Europe. Moramo se vratiti hrvatskim korijenima i moramo sačuvati islam. (podijeli ovaj status)
ZASTO NIJE DOZVOLJENO KOMENTARISANJE TEKSTA O KARADZICU I NJEGOVOM BEZOBRAZLUKU?????????? A dozvolili ste kometarisanje, uvrede,pljuvanje zene koja je na prelazu pala u nesvijest i jos je tramvaj udario, dozvolili ste svim \"pacijentima\" da po njoj pljuju koliko im volja!!! GDJE JE TU ETICKI KODEKS NOVINARA???? A ljudskost da ne spominjem! Naravno sve pohvale za inkubator, nema veze od koga je, namjenjen je BEBAMA, neduznim bicima zbog kojih je ovaj svijet puno lijepsi!!!
Bas super. Da posluzi bebama :)
Meho Music i kompanija zacrtali da ogule sve sto se moze oguliti Kriminogena firma Bosnamed koja nema ni edukovano osoblje da mogu popravljati sve sto nude Ukucajte samo Bosnamed u google pa sve ce vam biti jasno
-Crta....Keljmendi....!
Pa ovo organizuje B92, nesto sto ljudi u Srbiji nazivaju antisrpskom masinom. Ako je i to za cuvati se onda sam sada i sto posto siguran da ste odlepili nacisto!
cuvaj se srba kad i darove nose
hajmo sad bebe, smijete i ranije..