Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druže Tito mi ti se kunemo. Allah te nagradio!!
Spomen park u Tuzli. Bravo svim taksistima. Iskoristim ovu priliku za sve one koji smo bili u 7954/13 klasa 1983 i to oktobarci sad je vreme da se sretnemo. mosa mail adresa [email protected].
kad zasluzis ljudi ti odaju pocast...tito stvarno si bio tito....
Svim BH patriotama čestitam 21. obljetnicu povratka kraljevske bosanske zastave, a ovi crveni nacistički lojavci su jadni.
je li onu najljepsu na svijetu,sa ljiljanima???onu sto je tvoj babo alija prodao u dejtonu???hmmmmm
Zastava za čije je vraćanje najzaslužniji bio HDZ, isti onaj HDZ koji danas uništava ovu fildžan državu. Da se ne daj Bože Alije pitalo, Alija bi na zastavu stavio Kelime-i-šehadet i zvijezdu i polumjesec.
Svaka čast! Ovi, koji su na vlasti danas, mogu samo sanjatimo ovome!
Nemaju oni sta sanjat, njima je dobro.Ko zna, sjeca se, ko nezna nemozes mu dokazat.
Bilo je to dobro vrijeme, sve za raju jarane, u auto naspi čorbe i u Trst po farmerke. A sad samo da komšiji crkne krava, pa nek crkne i meni da nema od koga uzimati mlijeko! Eto dokle smo došli!!!!
Balavac, da ti je još znati išta o Smrdoslaviji osim iz tupavih pjesama Z.Pušenja, gdje bi ti kraj bio, a?