Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i da idem na temperaturi +38 u školu ?! -.-\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'
u pm. kaze nast. bosanskog, 1. jula na raspust ako bude štrajka.
Nek se radnici bune, i treba se buniti.. mislite da se išta da promijeniti bez štrajkova? Ljudi se bore za sebe i tako bi trebali svi u Bosni, sve dok one glavonje ne budu imali odakle krasti, jer svi znamo da novca te prokleštinje imaju!
Pa naravno kad se neko buni što mu smanjuju platu kao što će se sad prosvjetari GENERALNO buniti,treba ga PO USTIMA da se smiri; a kad vlada donosi sebi povećanje plate,onda opet,ali sad sve ostale,treba PO USTIMA da se ne bune to ti je kao ONO TUŽI BOGU BOGA A ROGATA OBA ! ! !
Meni se ne islo vise..prvo nadoknađujemo ELEMENTARNU NEPOGODU!!!Onda kolko ce se jos ovo oduzit itd..Jos malo pa valja ponavljat razred
koga boli racku sto ti neces
Majku vam, sve nama to valja nadoknaditi. ja vam subotom ici necu!!! -.-\'
Koje su to budale!! Djeca ce ici do augusta u skole da nadoknade sve izgubljeno!!!
Ne laprdaj kad ne znas. Smanjena je plata 2% u novembru i decembru, a sada ide na tu umanjenu platu smanjenej od 6,5% Sve u svemu smanjena je plata profesorima u srednjim skolama za 10% a nastavnicima u osnovnim 15%. Smanjen je i regres sa 500KM na 200KM.
\"Završni razredi osnovnih i srednjih škola će imati redovnu nastavu\" crkli dabogda konjine jedne
E ovo je bruka. Za 2% manju platu u generalni štrajk! Pa ovo nema smisla. Mislim da bih ih neko trebao kazniti zbog ovoga! Pa nije im skinuto 100KM
Ne dajte se, uskoro će i Sarajevski kanton d vam se pridruži :)
JA IMAM LAMBU A VI GA DUVAJTE U BOSNI :D