Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je sad onaj smotani isprdak ministar kulture i sporta gospodin Salmir Kaplan da popljuje ove uspješne škole Bosna Seme i njihov veoma uspješan rad i zalaganje? Neka nam je Bog na pomoći kada nam je Kaplan ministar.
Svaka cast djevojke... moj vam je prijedlog da poderete pasose I da ostanete u SAD-u I "unovcite" svoje znanje...ovde je sr..anje da nemoze biti vece...
Iskrene cestitke djevojke ,t
tako se to radi :)
Svaka cast curama. Ovakav uspjeh vrijedo 1.000.000 puta vise od dvije recenice napisane u ovom clanku koje oskudjevaju i sa najosnovijom informacijom. Zalosno!
Svaki dan neko iz nase zemlje osvaja nekakvo zlato dajte da to skupimo na jedno mjesto i istopimo da napravimo zlatne poluge.Bili bi najbogatija zemlja na svijetu.