Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo. Samo naprijed.
Znam ga ja, kupio sam od njega jednom masku i sat povoljno, posten momak, sretno
😍
Svaka cast, najljepse zanimanje
Puno odricanja al vrijedi
I svaka cast momku, a ne ko oni dudlaci crijeva supljoglavi
Djeco nek vam ovaj momak bide putokaz u kojem pravcu trebate ici a to je sto dalje odavde jer samo tako cete ziviti ispunjen i normalan zivot. Ovdje samo mozete dozoviti da vas ponizavaju ljudi sa kupljenim diplomama ili ljudima koji veze nemaju sa funkcijama koje obavljaju jer oni su podobni i ispred su vaseg znanja i skolovanja.
Pozdrav i za najboljeg pilota wizzair na A320, druga, ahbaba i mumina iskrenog, Haruna Setu.
Obulet ga za F 16, zlu ne trebalo a i na MIG ove, kad u zarobimo.
Dobro za njega 👍
Znaci bosanski Mister No😄
Do rata smo u mostarskoj vazduhoplovnoj gimnaziji obucavali pola jugoslovenskih pilota. Izabrali na izborima 1990-e Gazu bez voza za ZG i Bg.
Tuzlaci su zaista uspješni ljudi, ima li i jedan uspješan sarajlija a da nije došlo ili njegov otac i dedo da nisu šljegli?
Sarajevo ti vode fgr (foca-gorazde-rogatica) Sarajlije su manjina u svom Gradu ,Konakovic iz Rogatice ,Forto iz Goražda, Ramiz Turulja iz Foče, Nikšić iz Konjica itd
Ko nisko pada visoko leti