Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam na BOJKOT internet portala klix.ba sve gradjane Tuzle, kao i sve drzavljane BiH zdravog razuma. Jedini razlog je podmuklo zaostravanje odnosa Tuzlaka i Sarajlija, i to na kukavicki nacin pisanjem clanka o vrijedjanju pokojnog Vedrana Puljica. Ovim putem, prvenstveno kao Tuzlak, navijac Slobode i prisutni na stadionu Tusanj, a ne kao clan bilo kakve navijacke grupe, ODGOVORNO TVRDIM: NIJE BILO MASOVNOG VRIJEDJANJA POKOJNOG VEDRANA PULJICA. Njegovo ime jeste skandirano, i to sa namjerom podsjecanja da se njegov slucaj ne zaboravi i da se rasvjetle detalji njegove pogibije. Ono sto je nakon incidenta uradjenjo ili izreceno od strane pojedinca ili manje grupice, sve je posljedica kulminirale atmosfere i ne moze se odvajati od onoga sto su radile tkz. Horde Zla kao gosti. Svi koji sebe smatramo normalnim, osudjujemo postupke i jednih i drugih, a ovim putem prestajem biti citalac klix.ba portala dok se javno ne izvine zbog vrijedjanja Tuzle i Tuzlaka i tendencioznog izvjestavanja.
U pravu si! Podržavam to. Do sad su pokazali masu stvari zbog kojih bi trebali biti bojkotovani a ovaj članak od jutros je bio za povratit.
bacali pitari u bjekstvu :)
ha ha ni bombe neznaju bacati kako treba
Ostalo iz drugog svjetskog rata.
Zaostalo iz II svjetskog rata
Nije ni cudo sto su prvi u svemu.
Realno gledajuci,ne navijam ni za Sarajevo ni za Tuzlu,Ali volim OVA DVA grada.Cemu mrznja,tuce i belaji,Zar nismo sve to prosli.Ovo je samo jedna sportsks manifestacija nek pobjedi bolji.Ali ne treba nam ovo sranje,ovaj primitivizam. Da SE jednom vise urazumimo.
hahah glupe balije... trebo je onaj konj Dubajic sravnit tuzlu sa zemljom, jer ja bih je sravnio sa bogovom zemljom toliko da uginule balije ponovo uginu... al jbg kad su srbi human narod
Jes', na ranu covjek da vas stavi, sljastite od humanosti :)
@starbuck balijska droljo, ja sam rekao da su srbi human narod, nisam rekao da sam i ja srbin
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
De se malo poigraj, pa da moramo skupljat lovu da te sastavljamo. Najjaci je ono fol sa distance je stapom dira ko poduzima mjere bezbjednosti.
Cuj, "pronašao neeksplodiranu ručnu bombu"!!! Kako izgleda explodirana rucna bomba kada se pronađe???
Saletova osveta
A ja vijesti klinca, pretresite kuće u RSu i onda pišite šta se pronašlo.
Bizi djede raznijece te bomba!