Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujem da je raspisana potjernica tek onako, nešto je mutio 100%. Što se s-x malo ne raspita zašto je Jasmin u pritvoru i na drugoj strani (tužilaštvo, sud) a ne samo da citiraju advokata kojem je naravno posao da brani svog klijenta.
HOCES DA KRADES, ZLATO I PRSTENJE A IČAO SI I DA BUDEŠ OKUPATOR
Sad Pavić sad Pavlović (advokat) :D
Koga je briga što jedan državljanin BiH trune u kazamatu u Srbiji?! Da nije - možda - ministra (ne)pravde, izvjesnog B.Č.?Jašta je, ima on prečeg posla? A, šta rade ostala dva člana Predsjedništva BiH?! Samo Bog dragi zna- i niko drugi. Gdje je sada ministar vanjskih poslova? Vjerovatno negdje u afričkim zemljama. I treba nam to;uz to, izgleda da su nas stigle zlatne kašike koje su nam obećavane.Ali, očito, mi ne znamo s njima se služiti. O tempora, o mores!
Boze sacuvaj i banana drzave i prava i pravde .... fujjj i ovo treba da ide u EU Od ovakvih smo gori samo mi sto dozvolimo da od nasih gradjana rade sta ih volja.
Kakve li su ovo mucke......