Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocu li ja ikada dozivjeti da ovako bezbrizno ispijam kahvu...?! :-(
Tuzla jedina čaršija - ovo sve ostalo nacionalnističke i seljačke rupe, života mi
Šta ti je reć objektiv kamere - na slikama izgleda ko Zagreb, a kad šetaš propale zgrade, uništena historijska jezgra, iskopano sve, srušeno, smeće na sve strane. Recimo ona velika reklama na slikama - kako sada da ljudi saznaju šta je IZA te reklame? Kako izgleda ulica od Skvera do Trga slobode?
...ma vala iako je sunce, na slikama odiše žalošću tugom letargijom starosti i smrti! užas atmosfera, koja je tako teška i sumorna da je čak i kamera može zabilježiti!
Samo se izlezavajte, za*** ste Crnogorce davno.
Bas im je lijepo, jos kad ozeleni...
bitno je da su kafane pune- glupi bošnjo
e baa valja ljudima iz treće odmorit