Kilometar za Srebrenicu
13
Tuzlaci krenuli na Marš mira
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivjela bošnjačka Tuzla i bošnjačka Srebrenica,zivjela Bosna,zivjeli Bošnjaci svih vjera i religija!!!!
Bosnjaci zasto vi ne trazite da se formira OPCINA JANJA ? Janja ima 12 000 stanovnika + s okolicom sigurno 18-20 000 stanovnika. Malo da pozelenite njihovu Cpcku. Budite pametni, ako postoje opcine Istocni Mostar s 100 stanovnika zasto ne i opcina Janja.
titovim stazama revolucije
@jajce to za opstinu janja svakako ce i da bude,to je valjda smisao demokratije,mislim red je da jedan nacelnik bude iz SDA u nasoj lijepoj semberiji,a ovo petrovdan ne mirise na dobro,previse su ljudi pod emocijama taj dan u potocarima,najmanji incident mogao bi svasta izazvati,ali upozoreni su na vrijeme
DABOGDA VAS ONAJ VAS DOKTOR \"DABIC\"STO SJEDI U HAGU SVE LECIO OD RAKA U TOJ VAS GENOCIDNOJ TVOREVINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
svaka cast nesto pametno iz tuzlanske kasabe!
Majku i sestru ne zaboravi, samo im reci nek se okupaju prije nego mi dodjemo,nadam se da cemo se vratiti zadovoljni.
Dobrodosli na petrovdanske dane , ocekuje vas svinjetina rakija i nezaboravan provod , ZIVELI ! ! !
čitam \"turci krenuli na mars\" u reko, prešišali nasu
ono ako su šehidi ja sam papa
Pa čovjek barata sa predratnim podacima, pa ga malo ponijelo. Nije se pitao gdje su danas Srbi koji su nekada zivjeli na teriotoriji federacije...
@Jajce Jeli to opet neki nacisticki HSP-ovac nagovara Bosnjake da ginu ?? Slucajno sam iz Bijeljine pa ti mogu odgovoriti \"Janja ima 12 000 stanovnika + s okolicom sigurno 18-20 000 stanovnika.\" O kakvoj okolici ti trabunjas ????? Ne postoji nikakva okolica postoji samo Janja i to je to a sta mislis gdje su zavrsili Srbi iz Potpeca ,Spionice Donje i Gornje , Dragunje , Jasenice , Smoluce i Tinje ??????? Srbi su u toj \"okolici\" naseljeni i napravljeno je naselje za njih. Igraj se ti rata u Jajcu ( dao bog da ti rat bude u kuci) ostavi nas ovamo na miru i ti i svi vi koji lozite ljude.
@prasetina Nemoj bolan...umrijet ces prije vremena od tolike prasetine i masti... al doduse, jedan vlah manje :) @el loco Eto ti znas da li su se borili ili nisu! Srebrenica, da se ne ponovi i ne zaboravi!
ime vlaha se ne pise velikim pocetnim slovom Svaka cas Tuzlacima
Čak i žena prilikom porođaja ako umre je šehid.
Bosnjacko mars mira... proTiv génocid
Postoji više kategorija šehida. Ne dobija se šehadet samo u borbi.