Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi manite se blokade raskrsnica tako samo skacete u zeludac sebi i ljudima koji vam nisu krivi. Kako da se ja ponasam ako mi je neko bolestan i naletim na blokadu? Jel mozda treba pasti mrtva glava? Idite na pravu adresu. Pljackajte vikendice bogatih, ubijajte ih, kidnapujte samo nemojte skakati u stomak drugim ljudima koji vam nizasta nisu krivi.
Aida je nekad bila gigant, na šta je sad svedena
idite Bakiru u Sarajevo
Jbg, oni mislili otvorice Bakir 100000 radnih mjesta kad ono sipak.
Pohapsit ovo sve treba
pa neki dan bili izbori nema vise plenuma, glasali ste, sada neka vas SDA spasi
Obeco Bakir 100000 radnih mjesta, bice posla za sve...
Haoticno stanje u ovoj fabrici nije od juce,njihovo rusenje traje jos od kad su ovi bas opet izabrani SDA kriminalci vec jednom bili na vlasti.Prema tome gospodo pred centralu SDA i neka Bakir kao sto je obecao na brzinu vas smjesti negjde .