Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj korumpirani glavonja je prava slika i prilika nase vajne policije.
što se tiče uzimanja mita od SIDE on je kap vode u moru i nemoj te se stim opterećivat
Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada od kuće možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. >>>> Za više informacija na mail: [email protected]
P.a.p.c.i jedni......Nije lik uopste SDA nego Stranka za BiH. Nekima je ovdje samo cilj da ostave komentar makar on nema veze s\' mozgom.
COVJEK KOJI JE PROMJENIO www.GAMERS.ba ADNAN ( Ado ) Mupapcic AHAHAHHAHA
KOJI PAPAK BRACO MILA
Udrite ga usranom motkom.... Znate li vi onu staru izreku ,sitnom lipovu skidaju glavu a krupnom kapu..!
hocete pap ci pa covjek iskoristio trenutak i uzo lovu.ko vi to nebi sve poštenjacine hehehehehe.ali takva je bosna moze progutat svasta. tito bi znao šta sa ovakvim,
Napokon otjeraše džukca, ....
Vlast je slast ,u svakoj drzavi na svjetu .
stoku psima lutalicama, da i oni nešto normalno pojedu, a ne samo mršave djevojčice i starice
vozdra
Ma neeee,dobar je bolan Mutapčić gdje bi to on,pa to kadar S.D.A,oni su ljudi čestiti,posteni,muslimani,ma odma iza Poslanika a.s.
COLUMBO !!
Ovome treba odrezati kaznu zatvora, ali beneficiranu kao i staž koji mu je takav !!!
vidi mu se na glavundri da je lopov komesar Mito Utaja
jeli ovo nezavisna policija koja ne treba nikome da odgovara