Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA MUSLIMANE: BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!!!!! A ZA MONSTRUME I GENOCIDASE: ...ne glumite ovdje uzas i stravu zbog klanja zivotinja!!!!!! VI STE KLALI SVE STO NIJE SRPSKO, OD MALE DJECE, DO STARIJIH LJUDI, I JOS SE PONOSILI!! ZIVJELI MUSLIMANI SIROM SVIJETA! A GENOCIDASIMA SE TRAG ZAMEO AKO BOG DA!!!!!
STO NAS IMA MAAASSAALAAHHH BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN BRACO MUSLIMANI!!!!!! U GODINU AKO BOG DA, DUPLO VISE KURBANA!!!! SELAM SVIM MUSLIMANIMA
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim muslimanima u BiH i svijetu, a posebno Bošnjacima
....za banjalučku Ferhadiju, da se što prije završe radovi i da ponovo stoji u gradu gdje joj je i mjesto, poslije svega.... dok nisu i ovdje zatvoreni komentari...
Sretan Bajram svim muslimanima.P.S. Zanima me samo da li je ovo sto drze ruke iznad znak da su selefijskog pravca a ne hanefijskog,koji se mole drzeci ruke kao da citaju knjigu?
@malavala Dabogda ti rak taksiro po plućima.
Vijest bi bila da su dzamije prepune u danima kad nije Bajram. Nisu vjerske obaveze samo za vrijeme praznika.
@malavala Jebo ti bijesni konj sestru krvavim kurcem na grobu mrtve matere dok ti pas razvlači crijeva retardiranog oca.
@malavala Dabogda: - ti govno svijetlilo u mraku. - ti slijepo crijevo progledalo. - ti oči ispale pa ih nemao/la čime tražiti - srk'o/la juhu od materinih kostiju! - ti mater crijevima paradajz vezala - opekao/la prste dok budeš skidao/la svoje dijete s ražnja. - ti se pupak razvez'o! - ti jedina sreća bila tuđa! Mama ti je tako debela da kad obuce žutu kabanicu ljudi viču: TAKSI, TAKSI! Mama ti je tako debela da kad dođe u zoo njoj slonovi bacaju kikiriki. Toliko si ružna da te ne bi tucao ni kamenom u glavu!
@malavala - prdnuo/la ocu na kurac!
@malavala Dabogda: -dobio/la kozice na plućima, pa se češao/la kroz usta!
Provedite ovaj blagdan u bericetu i veselju sa svojim najdražim. Bajram barek olsun svim Bošnjacima muslimanima.