Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MORAJU !! šta da im padne šaht na nogu ?
neće oni kod doktora, oni znaju da i doktori mangišu ,traže lovu!
Romi su najbrojnija nacionalna manjina u BiH, a Bosanci i Hercegovci najbrojnija nacionalna većina u BiH, koji su radno sposobni, a ne mogu ni po kojem osnovu ostvariti pravo na zdravstvenu zaštitu.
Ovo ce biti havarija kad udju u ambulantu. A doktori ce raditi sa gas maskom.
neka ljudi ne budite hejteri xP ma to treba realno svi da imaju, od A do Ž... jes da će ovi to iskoristit za potpalu al jbg
Nisam rob, bio sam zaposlen sa VSS 5 godina, i nijednom u tih 5 godina nisam imao ovjerenu knjizicu jer poslodavac nije uplacivao zdravstvo. Sistem to zna, ali mirno cuti i ne cini nista. Drago mi je da su to romi dobili, jer znam kako to izgleda.
Sad će oni da prodaju te knjižice hladno, kao i one montažne kuće u prijašnjim "akcijama podizanja svijesti", kao i što su pokupili novac za školovanje djece koja nakon toga nikada nisu kročila u učionicu, kao što su otvoreno napadali načelnike opština koji su se usudili da djeci koja im finansiraju alkohol prosjačenjem ponude besplatno školovanje i šansu da ne budu paraziti.
A hoce li imati i JMBG?
da im to nije sredio onaj sto se sa fincijem bori za prava roma i jednakost svih gradjana? bori se on za svoj novcanik
Bolje da ste im dali željezo, oni bi znali šta s njim, a ovako nemaju pojma