Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se zove prebacivanje loptice. Sjajan takticki potez. I ja bih tako. Ako mislite da nisam nesto dobro uradio, neka provjere iznad mene :)
@pinkman.....upravo tako...a glavni isti kao i ostali..inace ne bi bio glavni :(
joj dalida ima li predmeta koji niste us.r.ali majke ti
Samo ti Dalida traži da se utvrdi ima li propusta u tvom radu...ali od koga...glavnog federalnog tužioca...Traži pomoć od Boga dragog jer će te drugi put ako Bog da onaj isti narod iznijeti iz tužilaštva !!!
Tužiteljica se poslije prošlih protesta isprovaljivala svojim izjavama tako da sada i nije znala nista drugo nego tražiti od glavnog disciplinskog tužioca da utvrdi ima li elemenata odgovornosti postupajućeg tužioca i ''glavne kantonalne tužiteljice'' (kada su nam ovakvi ''glavni'' jadna nam majka)...a oni jedni drugima g..... ližu. Pa jadna ne bila reci dignute glave koga i šta kriješ!!! Zašo nisi 17.05. izašla i rekla što imaš nego sve radiš iza zatvorenih vrata?J A D N I C E
Imate sve crno na bijelo ba stisnite malu kuju ba pa nije ga ubila kosa nostra pa da ne smije reci neki balavci i otislo u pogresnom smijeru.nek ti je laka crna zemlja momcino na neko si bolje mjesto otiso a ubice ce stici pravda kad tad i malu kujicu sosonku
Malo su u ovom slucaju i mediji zakazali. Za onu Grandovu pjevacicu stotine clanaka i scenarija objavljeno a za ovog momka nista. Nije da se ne moze malo vise vremena posvetit. Istrazujte i ukazite na propuste i pocinitelje.
Malo su u ovom slucaju i mediji zakazali. Za onu Grandovu pjevacicu stotine clanaka i scenarija objavljeno a za ovog momka nista. Nije da se ne moze malo vise vremena posvetit. Istrazujte i ukazite na propuste i pocinitelje.
Pa znači Dalida je tražila nadzor nad samom sobom i nad postupajućim tužiocem? U folu "de vidi jesam li ovo dobro?"
Bože dragi pomozi i olakšaj teške trenutke porodici Memić. Amin :(
mislim da ovdje nije problem ni sudstvo ni policija, ovdje je problem sto se gospodjica koja je bila prisutna tog nesretnog dana ispituje demokratskim metodama. znaci preskociti te metode i vratiti se ne u komunizam neg u srednji vijek i okove i opleti za rijec.
Kakav je ovo tekst? Glavna kantonalna tuziteljica trazila nadzor nad glavnom kantonalnom tuziteljicom ?????
Nase pravosudje toljagom moras tjerati da radi posao za koji je placen.Ako nece da rade, mars iz fotelja, lopatu u ruke pa zaradjuj.
Dalida bjezis od posla, od predmeta a sad i od odgovornosti. Imas vremena za kafu sa optuzenima i da svjedocis u njihovu korist. Mjesaj se malo u svoj psao i smanji narucene intervjue. Ako neces, ako ne znas daj ostavku pa nek onda netko izvrsi uvid u tvoj (ne )rad.
Plata glavnog federalnog tužioca je 5488 Km mjesečno ( bila prije tri godine a danas može samo biti uvećana). On je toliko plaćen DA NIŠTA NE RADI I NE PODUZIMA, pa je ovaj poziv zaista LICEMJERAN prema glavnom tužiocu !! On odjevtnik bandi Izetbegovića i Čovića, parlementarci dobivaju prijeteća pisma radi toga što traže da se plaća 200 miliona PDVa na kladionice, a šta je Glavni federalni poduzeo tim povodom ?? Ništa za što i prima platu !! Neko je i glavnom federalnom policajcu prjetio smrću
Ubica je sigurno brat, bratic, tecic ili neki clan familije nekog vaznog igraca, pa se sve usporava po pitanju ubistva... Drzava nam je tuta, zato se sve i moze ako imas nekog da ti cuva ledja...
Prodade ona nama damu za bubrege. Kad je gledaš na TV nema niko hrabriji ni odlučniji od nje. Podsjeti me na onaj vic o Muji, Sulji i lavu: Lovili Mujo i Suljo lava i kad su ga u neka doba sreli počeše da bježe. Bježali tako do kolibe i Mujo uleti,a Suljo se saplete i pade pa lav preko njega pravo u kolibu. Ustade Suljo, zatvori vrata i reče: "Deri ga Mujo ide po drugog."
Prica se da je tom ubici amidza nacelnik policije a da je kakav bijednik bez stela bio bih odmah uhapsen, pretucen, i osudjen tako treba i ovaj mezimac da bude uhapsen.