Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je i vrijeme. Službe su im razbacane po cijeloj Zenici, kad trebaš negdje otići treba ti vodič da skontaš gdje koji papir treba podići.
Da li bolji uslovi za rad impliciraju i veću efikasnost u radu, vidjet ćemo.. P.S. Poznavajući naš mentalitet, unaprijeđenje se smatra kao nagrada za rezultate rada (u realnosti nerada) u prethodnom periodu i tu staje svaki daljnji rad..
a da treba im rade jako azurno nista nekasni jako su ljubazni treba i onako malo prostora po gradu ispuniti zgradama sta ce nam bilo sta normalno
Masallah, svojim radom i efikasnoscu su zasluzili novu zgradu, daj bar da pri preseljenju se sjete predmeta koje su davno sakril u ladice.