Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja igra i smijurija. Providno do daske. Pljunite mi u usta ako za narednih 5 godina ne vidite Jasarevica na Havajima u luksuznoj vili. Ovaj nikad vehbija nije ni bio.
Ovo samo pokazuje da taj Jasarevic jos nije odradio posao obavjestajnih sluzbi !" .. Dobro pa su ga provalili na vrijeme oni iz Maoce !"
Strani drzavljanin izvrsio teroristicki napad u nasoj zemlji - sve jasno kao dan ! Da li to njegov advokat stvarno misli da je dovoljno to sto se obrijao i navodno istupio iz vehabija , da bude pusten na slobodu ??
Štetočina!
Covjek malo dobio na masi, nije lose, samo nije to to bez one brade, nije to Mevlid kojeg svi mi volimo. haha
Udebljo se i nabildao. Ocito dobra hrana u zatvoru.