Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zulum pravio zulume...i sudije vele zulumi su po zakonu... ps. zulum znaci nasilje, tiranija, razbojnistvo, ugnjetavanje ( tur.)
Ovakvima netreba sudenje,odmah oduzimanje imovine. pa u zatvor,. Kakvo sudenje.
Kasim Zulum je jedan gospodin koji je samo radio svoj posao.
Ne kontam ovo određivanje pritvora, svaka akcija mjere pritvora bez optužnice i materijala za optužnice... Pa za ovo za šta se tereti zna čitav grad. Tužilaštvo je imalo par godina da pripremi dokaze i optužnicu al izgleda ništa, ili neko čeka lovu pa da istraga ode u krivom pravcu...
Nigdje ne vidim da piše da će se Zulum braniti sa slobode. Sutra puštaju i Damira. Tako to kod nas ide. Kao da okupljaju kriminalce da i njima "ulete" od opljačkanih para, pa ih onda puste. Vuci siti, a ovce na broju!
Nema se od cega braniti kad nije ni kriv. Logicno
Meni je groteskna ova crvena fascikla u kojoj je kao sve što CRVENI RADILI mimo zakona. Pa svi Zlatkovi kadrovi su išutani iz pilicije i tužilaštva Damčo, a jedan je Kemo Čaušević da drži u šaci sviju: SDA, Dragana Čovića, Špirića. I onda ko u onoj sceni Iz Valtera kad je rekao da će PROPJEVATI, hoda slobodno po Evropi, ubire priohode od nekretnina gdje je udomio pare iz pljačke, nabija rogove UIO službeniku pred TV kamerama i na sve druge načine ismijava pravdu.
BEZ OPTUŽNICE I SUĐENJA EVO VEĆ 4tu godinu razumije se !! Sve mi Čini mia će KEMU od GODINE NOVE preuzeti novoformirano Specijalno Oslobodilačko tužilaštvo FBIH predvođene odabrnim SDA i HDZ kadrovima. PA bi ta FAscikla završila u njihovim rukama kao najajči argument za lagano davljenje SDPa i opozicije kao PARTNERA od 2018 !! A Specijalno otadžbinsko OSlobodilačko Srpske je za 4 godine samo organiziralo ubistvo novinara VAskovića ! :))
Koliko je sebi uzeo i profesoru
Da li se ovim hapsenjima samo zeli skrenuti paznja sa glavnog kriminalnog vodje u gradu Fahrudina Radoncica. Ne zaboravite ogromnu medijsku raznoraznim kriminalcima koju je pruzao, a i dalje pruza Dnevni Avaz. Fahrudin Radoncic bi trebao biti pritvoren prvo pa onda gledati ostale !!!
Pa Damire, IZDRŽI u Zenici. Tako su crveni prije drugog svjetskog rata pretvorili Lepoglavu u UNIVERITET ! A ti bukvalno imaš cimere sa UNIVERZITETA !
Pa gdje ce Zuluma zadrzati, lik ima 75 godina najmanje :D
MOJ AMIDZA JE KUPIO U SARAJVU STAN OD 60 KVADRATA ZA 10 000 MARAKA SVE PO ZAKONU AMIDZE MI
Kako se prezivas?
@pinkman BAJRIC
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uhvati, uslikaj, pusti. wtf
pusten do rocista do sudjenja koji vam je qurac??