Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova SIPA je stvarno upitna.Vidjeli smo neki dan četničko urdinjanje i izazivanje u Višegradu gdje desetine ratnih zločinaca slobodno žive i čak rade u policiji i ...ništa.Nek odgovara Mahmuljin ako je kriv,ali prije njega su trebali da odgovaraju mnogi drugi.Živa yebhana ova naša država...
Mahmuljin se samo treba pozvati na presedan Mlaco-Cikotic! Pa Dzevad Mlaco je napravio listu bugojanskih Hrvata koje treba likvidirati, a onda su ih on i Selmo Cikotic predali na Rostovo u bazu mudzahedina, a njih dvojica nagradjeni. Tijela nikada nece biti pronadjena jer (1) ili bi se na tijelima nasli tragovi takvih uzasnih mucenja pa bi se vidjelo kakva je uzasna zlodjela radila tzv. ABiH ili (2) tijela su kremirana da bi se prikrili tragovi ovog uzasnog zlocina. Tuzilastvo BiH je cirkus!
Mahmuljinova obrana se treba sastojati od jedne recenice: "jel' ovo mozda skrivena kamera, grohotom se smijem!" Sada se Tuzilastvo BiH sjetilo svih zlocina ABiH?!?! 2015. g. Pa ovo je uvreda za sve ljude s mozgom!
Boga mi će ovi kozoyebi generala koštat puno godina robije... Yebo ih onaj tko ih dovede ...! ! !
ćuj ovo... "postrojba El Mudžahidin"!!
Nijedan oficir ARBiH se nije krio ni od jednog suda,za razliku od nebeskih ˝heroja˝
jaro....do juce nije bilo kaznjivo klati i ubijati srbe...nije mi jasno sta se sad promjenilo?
jaro....do juce nije bilo kaznjivo klati i ubijati srbe...nije mi jasno sta se sad promjenilo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)