Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate što je paukova mreža to je naše sudstvo-tužilaštvo-mup-i svi političari bez obzira na stranke na svim nivoima vlasti svi mlate praznu slamu sve vide a ne vide ništa i ne rade ništa.
Pravda je toliko spora, čorava, iskorumpirana u BiH da i nije više pravda....
Nigdje veze.. koda najavljujes dnevnik u 7 :) uskoro velika optuznica pa niste vi placeni da pricate o uskoro optuznicama nego da ih dizete i hapsite kriminalce !! A ja bi napravio sud i za tuzioce pa i njih hapsio jer imaju monopol i ponasaju se koda im je bogom data ta plata sto primaju..
ja zaboravi sudije :))
pa ljudi fino najave da ovi mogu zbrisat na vrijeme
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ništa vi ne radite. Svaki dan se kradu auta po Sarajevu, a nikoga ne hapsite, a sigurno znate ko stoji iza tog "bogatog" kriminala.
Cuj velika optuznica!!!