Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nista onda treba skinuti ovog covjeka a na njegovo mjesto postaviti Bosnjaka da malo protrese tu organizaciju u koju se uvuklo previse srba, ta organizacija u rukovodecem kadru sve vise lici na JNA pred rat (90% srba), to nije uredu, ako je organizacija zajednicka onda rukovodioca treba biti prema procentima naroda koji zive u nasoj drzavi.
Da li ste znali? Goran Zubac i Zubić vila nisu ništa u rodu, mada su mnogi mislili da su brat i sestra, ali oni to nisu jer ima mnogo razloga.
Ja sam cuo da su oboje sa Zubic vile
ovoje najbolji radoncicev drug.hahahaa dva pedera
narod bosnega placa a on radi stamu ameri kazu.umjesto da hapsi po parlamentu bih on udara po narodu srebrenice.dabogdamu bakirovi advokati trebali
sljedeca optuznica je jer nije postio za ramazan
Što su se Goranu popeli za vrat.Ima I komesar MUP KS vahid ćosić more sudskih presuda koje nije izvršio I more drugih krivičnih dijela pa se niko iz bošnjačkog tužilaštva nije ni počešao zbog toga,i niti će.
Koja selektivna pravda pa sto tuzilastvo ne pokrene optuzbe protiv Upravnog odbora Domova Zdravlja, Upravnog odbora Zavoda za zdravstvenog osiguranja itd... svi oni nisu izvrsavali izvrsne sudske presude stoga drago mi je za Zubca ali kada svi budu isti pred zakonom onda cu reci svaka cast, a sve dok ljudi iz SDA krugova rade takve stvari a nikome nista to mi je onako nista spec.
sta reći koju poruku posrati?
Kako vam se da se glupirate i provaljujete do te mjere. Možda je čovjek i kriv ali vi jednostavno niste u stanju da mu dokažete krivicu i samo džabe maltretirate čovjeka a i nas koji čitamo ovakvebudalaštine skoro svaki dan. Ako imate stručan kadarr da mu dokaže krivicu OK ali ,,cigani oko kuće hodaju,, Šta je sa Kemalom Čauševićem i šta je sa suspendovanim rradnicima CI Aerodrom od prošle godine. Započnete pa vam neko kaže STOP. Sve je ovo pišurija, klupko koje je tako čvrsto smotano da nema sile da to rrazmota.
ja neznam sta radi vjece ministara sto ga vise nesmjene ili nesmijete mileta ronhila
Ovo SDA ubi RS-a kriminal :P looodilo :D
Mogu mislit sto se prepo hahahah