Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Au povalili ga za sitnicu, i sad samo rokaju optužnicama!
Valja simpatizerima stranke duple smjene da skupljaju potpise :)
pa nije baš sitnica uticaj i prijetnje svjedoku!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zaljubio sam se u ovo tuzilastvo zadnjih mjesec dana :)
Sad ga Bake daje kuci BAHRE MI !
Prebacite i Radoncica kleptomana u KPD Zenica
Za Celu trebo je neko jos davno da odgovara,jesu li ovi pravi ili nisu treba tuzilastvo da dokaze a morali bi pronaci pocinioce i nalogodavce,na strani zakona i pravde trebamo biti svi...
Opa Fahro, grudva je zaista krenula.
Cunami
Bakireeeee doce i potebe polako a ako pobikegnes u ameriku svojoj kuci na floridi ja ce da te ganjam i dovucem to tvoje dupe na Sud u SA
Ljidi mozeli neko da mi kaze dali je tadoncic siptar???
Radoncic???
Nikad mi covjek kao ljudsko bice nece biti jasno.. Imas sve u zivotu,zdrav si,kupas se u parama i na kraju se pocnes baviti kriminalnim radnjama..Primjer je upravo navedeni Fahrudin ..
Grijesis, kriminalom se bavi od poctetka, a ne na kraju. Kad se uvalis u kriminal sve vise si u njemu.
Omer Cevra sitni zvalajti ljigavac osudjeni sesualni prestupnik. i njegova ljepsa polovina cerka najveceg bosnjacko politickog kriminalca Ahmeta Hadziflasica su suva eminencija gusinjskog vozda .dpk.oni trose pare koje je hadziflasic.koji je uzgres receno crko na ljubavnici ukrao od naroda budale potpisuju peticije za odlobadjanje mafijaskog bosa
Mnogi ce roknut kad se klupko pocne odmotavat. Prikolice samo stizu, interesantno ce ovo biti.
90% radoncicevog bogatstva je produkt politicke potpore sda i szbih cak.je i.avaz pokrenut parama koje je alija dobio kao.hediju od idlamski zemalja..fahro je godunama.vrsio odsteijel.politicki protivnika sda mafije i surovao sa lokalnim kriminalcima i dilerima droge narucivao ubistva i vodio kupleraj dnevni avaz u kojeg je zaposljavo nepismene dronfulje probisvjete i novinarski polusvijet koji i dana danas za racun velikog vizda vrsi odstrel sviju oni.koji ne poderzavaju "Fahra" .prije nekoliko.godina pritisnut raznim optuzbama i optuznicama u pripremi postao je vlasnik.politicke stranke i poceo da primjenjuje sve one marifetluke koje.je.godinama.ucio.od.starih prekaljeni.politicki sda ljigavaca .medijsku sablju je.isukao.protiv onih koji su ga stvorili a koji su mu u jednom trenutku okrenuli ledja a sve da bi spasio svoju kozu i sacuvao kriminalom steceni kapital .
Grudva je krenula. Basum Sagosum...
Ovo je presmjesno. Pa svi znaju da je SDA ta koja je narucivala i izvrsavala politicka ubistva nad desetinama nezgodnih svjedoka! Pa sam Delalic je rekao da je ubijao za aliju dan prije nego sto je ubijen!
Vise Klix daje vijesti o Fahri nego Avaz. Koji li si, ciji li si?
Parmakboy pa sta ima novo kod tebe.Neko ih mora i braniti.Ne bih bila sigurna da se Paravac ne moze negdje vani ispaliti i to sto nema neko drugo drzavljanstvo ne znaci da doticni nece otici u neku drzavu koja ga nece izruciti.Ja mozda jesam svadjalica ali muskarac koji se prepucava sa zenom y komentarima je deset puta gori od te zene.Svako ima pravo dati svoje misljenje o necemu i ne mora se to svima svidjati ali ne ako to nije onako sto vi mislite spremni ste na linc.
bolje mu je u zatvor nego da ga Benjo rokne vani...nije krv voda👈