Komentari (397)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebem ti dodik majku
šta se drugo očekuje od ovih dabić-bobanovih zlikovaca iz tužilaštava kad su i sami učestvovali u UDRUŽENOM ZLOČINAČKOM PODUHVATU I GENOCIDU!!!
ovo zločinačko tužilaštvo može koga hoće optužiti a da nema nikakve odgovornosti za to!Nema nikakve sumnje da je sledeći optuženik heroj ATIF DUDAKOVIĆ jer je kriv što se i u Bihaću nije desio GENOCID! PATRIOTE DRŽAVE BIH, MORAJU STATI U KRAJ OVOJ GAMADI IZ TUŽILAŠTVA!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Naser Heroj !♡
Kao sto ranije "rekoh", Oric postaje politicka zrtva uvlakuse Bosnjaka Dodiku zbog referenduma. I to je JEDINA ISTINA.
Izdajica obična. Napustio nezaštićen narod. Trebao je zadnji da izađe iz Srebrenice, a ne prvi.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Bez kometara, neka sud radi svoje, pa izaci ce na vidjelo. Nevin ili kriv.
Nije mi savjest mirna! Slao sam u ratu pakete pa mozda da i mene osude? Valjda si zadovoljan odgovorom?
Bakir prodaje drzavu zarad vlasti ! Zar ne vidite da mu nista nije sveto kako bi se uvukao u paksu DoDicku i DoDickovom lizacu hemoroida Covicu ?? Izdaje i nase ratne herodje..
trojicu ubili mozes misliti kakav zlocin a zlikovci ubili 10.000 hiljada ljudi djece pa ih ne ganja haman niko sram vas bilo I vas vasu optuznicu vjerovatno ce te sve one koji su branili svoju zemlju I ognjista svoje familije na kraju optuziti zbog zlocina sklonise bakire dosta si se nakrao bar da taj narod malo zivne
e moji sinovci
Je l' se meni cini ili veceras ima pofajn botova? I to onih pravoslavnih....samo pitam. :D
Ma Hag je rekao svoje ...Covjek je Heroj a ne Zlocinac !!! Zivjeo komadant
Zahvalite se Baketu,majkama Srebrenice i Čamilu Durakovicu.Srbija treba balans da bi se zakljucilo da smo svi isti i ko nas bre zavadi.Do slijedeceg klanja.To su im omogucili nabrojani uz jos mnoge balije jugonostalgicare kojih je pogotovo puno Sarajevo i istocna Bosna.
Specijalni rat S rbije protiv komsija traje od kada je potpisan Dejtonski sporazum.Trebalo im je neko vrijeme za konsolidaciju poslije odlazka Milosevica i bombardiranja no sada su sa novom pol.elitom u punom dejstvu.Vucicev bjeg iz Srebrenice samo je bila uvertira za plan "zaba guta rodu" izjednjacavanje krivnje za rat u ex Yu a u drugom koraku i pretvaranje Srba u "zrtvu" rata .U tom svjetlu treba gledati na agresivnu retoriku Srba u Hrvatskoj povodom dogadanja oko cinirilice gdje oni sada otvoreno iznose ono sto do juce nisu smjeli ni sanjati.Bilo kako bilo tek dolazi vrijeme kada ce ta politika potpuno izaci na vidjelo.
Genocid u Vlasenici 1992(3 godine prije Srebrenice). Monstrum i zločinac naser orić: https://youtu.be/1V36LHFf-NI
well, f.ck it. Heroj i zlocinac... Za veci dio Bosnjaka heroj (oslobodio Srebrenicu 92 i branio narod u enklavi) i da ga nije bilo sudbina Bosnjaka u tom dijelu bi bila kao sudbina Bosnjaka nakon srpskog "oslobadjanja" Foce, Visegrada, Bratunca, Zvornika... Za Srbe nedvojbeno zlocinac jer je u vojnim pohodima bilo mnogo srpskih civilnih zrtava (Kravica i sl.). Naravno okolnosti za procjenu nisu jednake ali tu se nikad necemo dogovoriti (kao ono Djurino ko je poceo rat?). Za mene Naser pripada plejadi likova poput Cele, Juke... koji su bili kriminalci prije rata ali su imali muda (i nesto oruzja) da zaustave cetnike od ulaza u grad. Doduse Naser nije prije rata bio kriminalac (nisam siguran) ali je poslije rata (ili u ratu!?) sigurno to postao. Rece jedan lik "Domovina je tesko pitanje"... i jeste... nema rata u kojem i zrtva ne pocini neki zlocin i to je tako (nazalost). Bosnjaci su najvece zrtve ovog rata i zato smo "manje osjetljivi" na zrtve drugih,
Dozivotnu robiju mu zelim,ko ubije jednu osobu zasluzuje dozivotnu bilo ko da je a ne ovaj robijas,silovatelj,pljackas,izdajica,lopov.DOZIVOTNA ROBIJA DOZIVOTNA ROBIJA DOZIVOTNA ROBIJA
Bogami se ovdje nesto ozbiljno kuha.
halooo pa haag ga oslobodio nakon 3 godine sudjenja , nista mu nasli nisu ..i sad bh dize optuznicu ..eto ispada da je nase sudstvo iznad haaga ???
seselju koliko znam nije donesena presuda lipicaneru
Evo neznam Bogami...