Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Medo postaje sve manje važan Putinu. Kad pređe donju granicu, počinju pretresi. Prepoznaćete kad se granica približi. Što ljepše priča o Bosni i Hercegovini i postaje kooperativniji.
Uglavnom, do predaje zahtjeva za EU, sve maske moraju pasti.... Tužilaštvo je izjavilo da ne vodi istragu ni protiv F. R. pa je to palo u vodu.... Istrage ne vode ovi neki naši tužitelji, već glavni tužitelj USA, a pošto u BiH se nalazi sjedište USA za ovu cijelu regiju, možete pretpostaviti koji inspektori su zaduženi za našu bagru.......Lets get ready to rumble!!!!!!
Nije lako glavnog "masona" skinuti. Uvezan je taj sa igračima, sjetite se samo da su ga NATO tenkovi doveli na vlast.
Nemaju oni muda dirat dodika.. moze bakir mlatit ove svoje saradnike koji su se oteli kontroli.. al bgm u tudje ne smije ;)
ja mislim da je dodik zreo da padne. ako je evropa odlucila, sipa je tu samo izvodjac radova. cini mi se da su ga i rusi otkacili. radoncic je samo priprema terena. bice svega ove godine, osim ako se nekako ne nagode, ali dodo definitivno silazi sa scene. bar imam takav osjecaj.
@Max_Bunker gluposti..zasto bi ga se rusi odrekli? Pa on im je jedina karta na balkanu..vucic je zapadna marijoneta..dodik vjerovatno najutjecajniji politicar na balkanu..svi su kleknuli zapadu..a on je ostao.. Jednostavno..tip je ters..nije niko racunao na to..
Hapsi KRME !
i sta onda? mislis da ce se nesto promijenit? opet politicari iz rs nece nista htjet zajednicko sa federacijom.. opet ce neko drugi postat dodik u tvojim ocima.. i opet nista.. opet na pocetnoj tacki.. da bi doslo do promjena.. politika bosnjaka se mora promijenit.. nema ove sda verzije multikulti.. ne nasjeda niko na to
Yebi ga, tek što čuješ da su ozbiljno počeli radit, oni sami demantiraju razloge za moje veselje .... Ja se ipak nadam da je to "foluška" i da će uskoro Duduk, FaHron, Bake i Dragan bit ekipa za igrat tablića u Zenici... Ni kibicera i zamjena ovoj ekipi manjkat ne bi trebalo ... ! ! !
Zelite posao online, od kuce. 100% provjereno, nije prevara, sa vrlo malo ulaganja. Posjetite ovaj link i informisite se besplatno: http://stiforpomic.stiforphr.com/
ne daju srbi svog vola. ne daju ni hrvati svog, ne daju ni bosnjaci svog. radoncic moze, jer je on ipak sandzo. tacno bih se i sazalio na radoncica da nije sve zasluzio.
Boli Milorada (micu) Dodika ona stvar za vasim nalozima. Mico moze kad hoce izdati nalog za hapšenje Borisa Grubešića ili bilo koga u BiH
Penzija u zatvoru-neprocjenjivo.
Sto? Nemate muda za taj cin? Nije isto uhapsiti nekoga u slobodarskom Sarajevu ili uhapsiti nekog Bosnjaka ili otici u leglo nacionalizma i lopovluka te pored privatne garde uhapsiti vjerovatno najveceg kriminalca i covjeka koji je sasvim sigurno trenutno najveci problem Balkana. Ovdje hapsite Radoncica radi kao ometanja istrage slucaja koji se vodi u drugoj drzavi a ne hapsite bandita koji redovno potkopava temelje ove drzave i svojim djelima podriva na neke nove sukobe. Ajmo malo redom......
Ova vijest mu pada kao "Upozerenje" da sve racune ocisti do dolazka policije tako da ka dodzu bude cist ko suza......
normalno,jer nesmiju,dodika čuva vojska telohranitelja,zbog čega pitam se,a pošten čovjek
@hamidaga-Ne čuva Dodika samo vojska tjelohranitelja , već 1 milion Srba iz RS-a.Neka pokuša nešto SIPA i Državno tužilaštvo, pa ćeš vidjeti.Naravno tu je i bezrezervna podrška Rusije (Ruske Dume i samog Putina)
ha ha,ne slušaj samo rtvrs,pogledaj malo i bn,pola srba jedva čeka da se dodiku napije krvi,a i svi srbi kad bi stali u odbranu svog vožda,svi bi se razbježali kad bi samo primjetili sipin kombi,jer mi svi znamo da je u srba glavna ona bježte noge usra vas guzica,a rusija nema pravo da se miješa u takve stvari u drugim državama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pustaju se probni baloni iz SNSD-a :) prpa prpa.
sad mozda tuzilasatvo nije izdalo, al uskoro hoce...