Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetnistvo je duboko ukorijenjeno u tuzilastvo i SIPA. Biranjem Scepe Radoncica i Reketasa Lagumdzije, Bosnjaci su se sami doveli u ovaj polozaj. Glasajte sa vasu SDP i SBB ako zelite instalirati cetnistvo i velikosrpstvo u seheru! Samo sloga srbinja spasava! CCCC!
Da da otmica covjeka iz njegovog stana ili sa radnog mjesta ovi iz Sipe i radoncic su vec poceli otimat ljude kao kozanostra bez saglasnosti bilo kojeg sudije i tuzilastva to je otmica cetnik i ratni zlocinac zubac koji je ubio Bosnjaka da bi isprobao pistolj je oteo Mehmedovica iz saglasnost tajnog agenta srbijanske tajne sluzbe fahre-scepe radoncica pa vi Bosnjaci glasajte za scepu koji vas kupi pa vas onda hapsi da bi opravdo pare koje vam da i pokazo racun srbijanskoj tajnoj sluzbi.
Ratni zlocinac Semsudin Mehmedovic izdavao naredjenja za privodjenje i likvidaciju vidjenijih Tesanjskih srba.Mucio hrvate u prostorijama srednje muzicke skole u Zenici.Bio Silajdzicev oficir za vezu sa Iranom i glavni posrednik u dovodjenju mudzahedina u ze-do kanton.Komandovao mudzahedinima glavosjecama i pljunuo na odrubljene glave srpskih civila,koje su mu njegove dzihadlije donijele na dar.
Ovo je zubac licno postupio protiv Mehmedovica!!!
Cisto cetnicko origranje po Sarajevu. Opet nakon 17 god...
...mater i obavještajno-sigurnosno-prislušnim agencijama i mafijaškim porodicama zapakovanim u političke stranke...nadam se da su razumjeli...
Temelj pravne države je sudska vlast. Ako je ovo zasita urađeno bez naredbe tužilaštva onda smo kao građani i kao država u velikom problemu. Ratne zločine treba goniti i istraživati bezmilosno do kraja ali po Zakonu. Sve što se radi samovoljno van zakona i propisanih normi su zloupotrebe sa teškim posledicama.
davno je podleglo
Ovo je javasluk od drzave nise ni Bog ne zna tko sta drzi tko kome placa tko koga podmicuje tko koga hapsi tko koga ubija tko koga otima uff !!!
Dobro ja rekoh za ovo, s obzirom da je SDA u pitanju biće kao i za sve do sada, tresla se gora rodio se miš!
Tuzilastvo ce itekako podleci pritiscima... Svi smo svjesni toga...
Tuzilastvo je vec podleglo pritisku, dok cetnicki zlikovci vrse zlocine po Istocnoj Bosni, ovi kurvini sinovi iz tuzilastva se prave blesavi i cetnikuju po Sarajevu. Izgleda da ce ulica morati ovo rjesavati, pogotovo Lagumdziju i Radoncica. Radoncicu ako izazoves ulicu da se talasa, nece stati dok te ne strpa u zatvor! Zato pamet u glavu sa izdavanjima!
Vidjet cemo, red bi bio da i ovaj kadar sda pored toga sto stalno krse zakon nekada i odgovaraju za ono sto rade