Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lakrdija od tužilaštva korumpiranog
Nije korumpirano, kako Fadil robija? E moj Bosnjo glupi napaceni, retardirani, neka vas polutani predstavljaju.
Tuzilastvo je rak rana BIH. Sve ce profunkcionisati kad se Tuzilastvo restartuje. Ovo treba rastjerat sve i napraviti sistem kako treba.
Ne treba sve "rastjerati", već naći model po kome tužilaštvo neće biti privatna prčija SNSD-a i HDZ-a.
Koga, sr boji ovo tužilaštvo, za koga radi, ko vuče za nos ovaj narod, a i narod je stoka, ovo sve u državi ne bi trpio ni jedan narod. Mi samo znamo da uzmemo oružje i tožjage i jedni na, druge za njihove guzice, tako nam i treba, šupački narodi smo mi svi.
Pa ljudi moji, usluga za uslugu. Ko razumije, znat ce.
Da Bogdo mi svi pocrkali....
Aaaaaaaaaa hahahahahahah
Privatizirano tužilaštvo (čitaj stranački upravljano).
Bojkot izbora u RS-u i kraj.
Da pogledas dvije serije Law and Order naucio bi da se slucajevi dobijaju SAMO ako imas cvrste i neoborive dokaze. Ako si vidio zlocin, a ne mozes dokazati, dzaba ti, neces nista postici. A kod nas se sve svodi na "ma hajmo mi tuziti, proci ce nekako" i naravno da ne prodje. E zato bi ja tog tuzioca odma nogiro s posla i dao mu da radi u bingu u hladnjaci, jer nema mozga za bolje.
Eh ko i sve onom komu nijenpo volji korumpirani onom komu je po volji dokaz da pravda pobjeđuje
Teško poštena osoba to je laž. Tata Bosanskosrbski Cigana sličan Putinu i on je izbore pobedio!!
Sta ocekivati od k...... sinova
I hocemo u EU , komedija 😂
Nije to Fadil pa da ga zacas strpate u zatvor.
Srpskohrvatsko tužilaštvo.
čitav svijet zna da je dodik pokrao izbore,samo naš sud --ne zna---bilo bi smješno,da nije žalosno---jadna si ti BIH,ko te sve vodi i vlada s tobom
koja lakrdija ovo je dno ispod dna