Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix,! Jel gospodin imao tvrdu stolicu danas???:-)
....
Sumnjam da je Klix Dodikov dupelizac poslije onog pretresa. Inace, nije u pitanju sud a nije ni optuzen.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ma ko je ovaj konj (izvinjenje konjima :))) da postavlja uslove Tužilaštvu BiH gdje će biti saslušan?! Tužilaštvo treba da postupi prema nalogu i adresi koju je postavilo i da ga tu sasluša, a ne da konjina zahtjeva i omalovažava po ko zna koji put državu BiH! Ako se ne odazove, zna se, ide privođenje konjine (za uzde)!
@drinsky1 Kad ti mozes da zivis sa bremenom genocidosa, pljackasa, koljaca, djecoubica, silovatelja, svjetskih lazova, mitomana guslara, onda vise nista drugo nije tesko
@drinsky1, žalosno je imati takav um kao ti i ostali sljedbenici truHle dudukove politike. Zar ne vidiš da sve čini samo radi sebe da prikrije svoj kriminal i ostavi ga u okvirima RS-a. Ogolio vas je, odveo u bijedu. Pa štitite ga gladni i dajte mu i zadnji svoj zalogaj nek ima snage da vas isisa do kraja. Njemu srpstvo ni interesi srpskog naroda nisu ni na kraj pameti. Na pameti su mu njegovi, tj. tuđi novci. Zapitaj se koliko je težak, a da to nije pošteno zaradio.
maknite magarca sa scene :(
Bice saslusan u picqi materinoj..Iako su Bosnjaci vecinski narod u ovoj zemlji zadnja su rupa na svirali..
Milorad će biti saslušan u prostorijama kafane Balkan u Banja Luci. Društvo će mu praviti Miroslav Ilić i Ceca Ražnatović uz interpretaciju hitova koji su obelježili 90-te. Moli se Baki da ne kvari istragu i proces saslušavanja svedoka jer će se u suprotnom ćevapi ohladiti pa komisija neće biti dovoljno objektivna u završnoj riječi. Hvala.
sta ga imate saslusavat dajte arapima da oni s njim popricaju za takve nema cile mile i troskovi i sudjenja i gubljenje zivaca jedno booooom i mirna bosna
Moze li preko skypa?
Taj referendum bi posluzio svojoj svrsi da je odrzaprije nego sto je Narodna skupstina podnijela zalbu na presudu,i da je sa istom zalbom otisao rezultat referenduma.Onda bi Ustavni sud morao da promjeni odluku.Osim toga pitanje na referendumu je pogresno,trebalo je da se pita dali smatratepresudu suda uvredljivom za Srbski narod.I ondabi imali pun pogodak,ovako je sve smijesno.Mislim da se politicari igraju demokratije,u nedemokratskoj i fasistickoj zemlji BiH.
Ja vjerujem da ce DRZAVNE INSTITUCIJE kako u ovom slucaju tako i kod svih ostalih bez obzira ko i sta pokazati zrelost i znanje i reagovati kako treba
Nadati se .
Michael Brand, poslanik u njemačkom Bundestagu i član vladajućeg CDU-a Angele Merkel, u razgovoru za "Avaz" izjavio je da direktno i ciljano kršenje Ustava BiH od predsjednika RS Milorada Dodika ne može proći bez posljedica.
Ovaj iskusni njemački političar, kojeg je kancelarka Merkel imenovala u Ekspertni komitet Bundestaga, cijeni da ilegalni referendum u RS neće utjecati na evropski put BiH, "ako Dodik ode tamo gdje mu je i mjesto". Brand ističe kako smatra dobrim poteze koji govore o tome da će ovakvo eklatantno kršenje Ustava biti pravno gonjeno.
Govoreći dalje o slučajevima "Dodik" i "Salihović", Brand ističe da izlazi na vidjelo ono što svako u BiH u međuvremenu zna, a to je da "korupcija i kriminal u državi cvjetaju". Dodikov ciljani udar na državu, u tom kontekstu, ovaj njemački poslanik vidi kao opasnu provokaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
@tisi. Ima neki početnika trenutno oko Banja Luke vježbaju nešta..😉
A ko če vratiti dug manjeg entiteta od preko 5 milliardi KM krajem 2015 je bio?
Tkzv. tužilaštvo bih nastavlja da se bruka..i prije će dodik da privede njih nego oni njega... mnoge odluke sda ustavnog suda nisu provedene a sad im palo na pamet da treniraju strogoću i to baš na dodiku... rs nikad jači a bih nikad slabija...ostaje vam samo da kmečite i pjenite ovde...
to kad osnujete šerijatski sud i šerijatsku policiju onda možete suditi po volji rulje i kažnjavati bičevanjem i kamenovanjem... dodik je predsjednik rs i po funkciji štiti ustav rs ...odluke donosi narodna skupština a provodi vlada... sda ustavni sud tek treba da donese rješenje o neprovođenju odluke pa rok za žalbu pa ponovno rješenje i kad se završi pravna procedura da dostavi rješenje tužilaštvu...tako da su se zapetljali i ispadaju smiješni....
@begos. Nije ni janjetina u jablanica što je nekad bila..Ima u Semizovcu kod Halidove (Nestro) Pumpe bolje.😉
I Šehidima naravno i Fatihu učiti.
@ninina. Ako nisi znala do 1992 bilo je strogo.. Neopredjeljen a nisi smjeo reči MUSLIMAN zato treba ljubiti Aliji Mezar svaki dan.
@SamoOna Bezveze njima to pričati. Oni su izgubili toliko u zadnje vrijeme ali oni nikad to nebi priznali i pouku is toga ponjeli..nego ista govna ko uvijek...Da je normalno bilo,nikad nebi ih se u pitanje doveo entitet. A sad je srušio mislim srušili Dejton aneks 4..I sad pomažu zbog posljedica..😆