Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim Mladiću i onima koji slave njegov lik i djelo dug život i tešku bolest!!!!
Jel isto važi za bošnjake koji slave Hitlera?
SLAVA DJENERALU NA CISCENJU REPUBLIKE SRPSKE OD OTPADA
Prvi put čujem da se za ratne zločine vojniku sudi na civilnom sudu. Sve ih je trebalo na prijeki vojni sud . U Nirnbergu se 40 nacističkih generala već nakon godinu dana suđenja u Nirnbergu koprcalo na konopcu.
Da se je nacistima sudio Hag ne bi suđenje koje je počelo 45 još došlo ni do polovice. A pola bi Njemačke još bilo pod RUskom okupacijom :((((
Ovaj sud je previse pristrasan, svi su sakatili ljude za glavu, a samo se sudi jednoj strani. Nema tu pomirenja, nikada, na zalost.
nek ti sude i osude, al kad umres pa u zemlju legnes, e tad ce da goriii vatraaaa
Genocid je dugo pripreman i zvanicno najavljen u skustini BiH od strane Radovana Karadjica i nema se tu sta dodati niti negirati, plan je bio nestanak jednog naroda.
BIG SHIT od dzenerala.Jedini (i ako to teska srca sad govorim)dostojan svoga cina generala pred sudom u Hagu je stajao Ante Gotovina.Hrabro i odmjereno oficirski je pratio sudzenje i izricanje kazne.Svi ostali pa ma ko bili bili malo su bolje imali drzanje ali ko ovaj JADO nije bio ni jedan
Osudjen je i on haman, sad se moze umrijeti.
Nije samo njegova nanjera vec sveukupna tadasnja vrhuska u BG je kreirala venocid a on je bio glavni za organizaciju i sistematizaciju radova na terenu i da se sve provede po planu BANU I SANU
Tieger od mene ime gajbu pive kada naleti u Sarajevo.Ljudina
ma Mladić je ustvari nebitan, žrtveno jagnje sa eksplodiranim mozgom, sve je ovo bila jedna velika afera da se uhljebe generacije lopova ... https://goo.gl/0dWzM6
A jesmo vas tamanili Bosnje, kao Bubasvabe
Mars djubre cetnicko
Dosadan si balavac. Obrisi sline, pa na spavanje
pampers na aparatima
Zabranjeno je moliti se za jeretike, svaki jeres u sebi sadrži hulu na Duha Svetoga. Suština svake jeresi je bogohuljenje.
Zaista su stigmatizirali svoj narod za narednih stotine godina.
@LGBitisemora Nijemci su se uprkos svom industrijskom genocidu iskobeljali iz tog problema generalne krivice. I dan danas redovno iznose svoj stav ogražavanja od zločina svojih predaka. Dosta tog je licemjerno i površno, ali ipak postoji oficijelni stav koji je svako malo na medijima. Ako kao poznata osoba u Njemačkoj promjeniš isti, završava ti se karijera instantno. Problem je u tome što Srbi nisu poraženi kao Nijemci a samokritike nema ni u malom prstu.
ALIJA JE PRODO SREBRENICU ZA 100 MARAKA
@LGBitisemora NISMO MI SRBI
@thegamer3 Srpsko Sarajevo je Dobrinja keru
PRIKAŽI ODGOVORE (3)