Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA prnula u ssissu pa bi sad dodatno podgrijavala nereda u Srebrenici.Nije narod bez ociju,slazzu se ljudi pomazzu jedni druge.
Primjer kad se stranka odrodi od naroda,kojeg ko fol predstavlja.Sjede u podrumu i pišu saopštenje a ti se Tursunoviću prevrći na tavi.
Kitoliki.
Ovaj čovjek živi tamo sa svojim povratnicima a ne kao neki funkcioneri SDA u Tuzli i Sarajevu Salkic Mahmutovic Itd
Čiji je rob ovaj sto predstavlja Bošnjake iz rs a živi u Tuzli ili Sarajevu po tome ih mogu i ja predstavljat jer djed je bio iz Bilece
Sve je u pravu,lako je iz Sarajeva nakurivati i dirigovati, hajde idi u Srebrenici pa živi i radi, zanoci sa cetnicima,bruka I sramota sta sda radi
SDfA ne bira sredstva, laže, prijeti, kleveće, poziva na nerede....Očajnički pokušava ostati na vlasti, ali neće da može. Treba to sve iza rešetaka.
Dobro je krenuo, vidjet ćete ga za 4 godine kao Dodikovog ministra u Vladi RS
A tebi je domet prodaja Bošnjaštva i Dostojanstva.....